keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joululuukku X - Tulevia pakkaspuremia

Aiheena siis mikäs muukaan kuin Desucon Frostbite ja kuinka aina onnistun valitsemaan coneihin niihin mitä vuodenaikaan epäsopivimmat cossit!


En tiedä onko muilla sama tapa, mutta jotenkin tuntuu että satun valitsemaan syys- ja talviconeihin vähäpukeisia cosseja, sekä kevät- ja kesäconeihin juuri päin vastoin, enkä käsitä mistä tämä johtuu :D! En kai vain jotenkin osaa käsittää, että talvella saattaa olla kylmä - etenkin kun itse palelen helposti. Vaikka Suomen kesät eivät aina ole niin lämpimiä, niin ei silloin kuitenkaan yleensä pakkasta ole. Ehkä minä vielä joskus opin!

Ensivuoden Frostbiteen sain ShinigamiUchihan omista suunnitelmista idean tehdä myös itse niin ihanasta WINX-club sarjasta cossin. Arvoin pitkään pukua, mutta lopulta päädyin Bloomin Sophix-versioon. Jos ShinigamiUchiha saa oman Icynsa tehtyä niin siellä pyörimme levitellen loitsuja ja keijupölyä <3!

Toiselle päivälle syntyi idea periaatteessa vahingossa. Tarkoitukseni ei ollut tulevana vuonna tehdä yhtään ylimääräistä cossia kuin nuo, joista eilen kirjottelin, mutta kuinkas kävikään! Päähäni vain pöllähti kuva Dragonlancen Kagonesti-villihaltioista, ja pian olinkin suunnittelemassa pukua yhdelle alkuperäisen kirjasarjan hahmolle Ferilleeagh Dawnsprinterille. Sain myös miehekkeeni mukaan villihaltioimaan kanssani.

Mutta. Se iso _MUTTA_. Niin Bloom kuin Ferill eivät ole kovin...miten sen nyt sanoisi...peittäviä, saatika lämpimiä pukuja. Ehkä minä selviä. Conirutto on iskenyt kuitenkin joka vuosi oli ollut mikä cossi tahansa. Välttelen vain ulkoilmaa, sairaita ihmisiä, ihmisiä yleensä, conia...nääääh :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti