maanantai 8. joulukuuta 2014

Joululuukku VIII - Nostalgia trippailua! Rakkaimmat anime OPt ja ENt

Tänään iski harvinainen kaipuu menneisyyteen kun aloin kuuntelemaan pitkästä aikaa koneeltani löytyviä eri animien alku- ja lopputunnareita. Siis juuri niitä kappaleita, jotka olivat niin ihania ja täydellisiä sarjalle, että kappaleen sanat tuli melkein vahingossa opeteltua ulkoa, ja joita voisi jopa laulaa animekaraokessa jos ne listasta löytyisivät. Tänään huomasin osaavani yhä ne ulkoa vaikka osan k.o sarjoista katsoin jopa 8n vuotta sitten. Pitkä aika ellen sanoisi.

Well anyway. Ajattelin sitten tänään vähän jakaa näitä kappaleita tässä joulukalenterissa teille. Kaipuuni menneisiin hyviin anime alku- ja loppukappaleisiin <3 Ehkä joku teistä muistaa myös näitä kappaleita ja animeja. Koska kappaleita on muutama enemmän kuin vähän, teen tästä useamman päivityksen sitä mukaa kuin nostalgia iskee uudelleen. Järjestys on se mikä päähäni sattuu. Kuvissa olevat lyriikat lähtöosin AnimeLyricsistä.



Katsoin läpi kaikki .hack// - animet, myös Twilight Braceletin, vaikka se välillä tuottikin suuria kestämis ongelmia, mutta sen jälkeen tiesin olevan Roots. jonka olin kuullut olevan vaivan arvoinen. Ja olikin <3



Tein viime vuonna listauksen 10stä suosikki animestani. [LINK] Listan kärjessä olevan Bokuranon OP löytyy myös rakkaimpien anime OPiden seurasta.



Ei sinällään mikään ihme, että myös sarjan loppubiisi kuuluu näihin :}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti