sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Animecon 2014

Vuoden toiseksi eniten odottamani con..Animecon! Siellä oli taas kerran oikein hauskaa ja mukavaa.

En oikeasti ole ehtinyt kirjoittaa tästä aikaisemmin. Samoiten on jäänyt postaamatta juttuja ajalta ennen itse conia, kuten miten tein valtavan BRS-aseen. Ennen conia tilanne oli "acon, acon, acon, tee tuo, tää tämä, acon, käy töissä, acon...." ja conin jälkeen tilanne on ollut vastaavasti "ropecon, ropecon, tämä, nää, con, käy töissä, ropecon". Aloitin cosseihin liittyvät työt 9ltä aamulla ja lopetin lähempänä kahta aamulla. Tahti on edelleen sama. Sitten kun välissä pitää hoitaa vielä perus-elämiseen liittyvät jutut, on päivä pulkassa. Ehkä lokakuussa saan hengähtää kun on kaikki conit ja larpit menneet.

Llama llama duck
 Menimme Kuopioon isolla porukalla jo perjantaina. Saatoimme käydä hieman baarissa laulamassa karaokea, tanssimassa ja nauttimassa aikuisuuden sallimista laillisuuksista. Seuraavana aamuna olikin oikein hauska lähteä coniin kuskimme parantuessa krapulastaan.

Lauantai oli niin kuuma ja ihana. Siis, ihana ulkona, sisällä oli mitä tunkkaisin ilma ikinä. Niin kuin yleensä. Lauantaina heti aamulla pidin Vanishing Visionin kanssa luennon "Parempaa cosplayta - cossaajan omilla ehdoilla". Emme olleet aikaisemmin pitäneet luentoa, ja lisäksi aiheellammee omasta mielestämme oli potentiaalia aiheuttaa suurtakin nurinaa mielipiteidemme ollessa jokseenkin eriäviä yleiseen vallalla olevaan "cosplay on kaikille" - kukkahattutäti-ajatteluun. Luento menikin oikein hyvin, ja saimme mieleisiä "Q&A" kommentteja luennon jälkeen.

Pukukisaajat
Loppuconin ajan, niin lauantain kuin sunnuntain, tapasinkin kaikkia tuttuja, otin kuvia ja olin kuvissa. Ainoat ohjelmat, joissa kävin olivat pukukisat ja FFFight. Pukukisassa ihan suosikkini oli Princess Zelda! Niin ihana cossi. Tämä ei kuitenkaan käsittääkseni päässyt sijoille. Esityskisan suosikkini oli puolestaan venäläisten tyttöjen pitämä Strawberry Panic-esitys. Heiltä vaati paljon rohkeutta suorittaa yuri-sarjaan liittyvä esitys, kun otetaan huomioon Venäjällä valloillaan oleva homophobia. Esitys oli muutenkin kaunis ja hyvin vedetty, puvut olivat loistavat, mutta hekään eivät voittaneet mitään. Ainoaksi ostokseksi jäi miehekkeeni minulle ostama laama-alpakka pehmolelu. Tämän saatuani päässäni soi jatkuvasti The Llama Song - laulu.


Sunnuntaina con-ilma oli muuttunut kylmemmäksi ja pilviksi. Oli kylmä, niin laitoin hupun päähän. Pidin kyllä siitä sateesta: muiden juostessa sisälle turvaan menin itse lätäkköön posettamaan kuvissa. "JES! Masentava sää, parasta ikinä hahmolleni!"

Conissa ollessani sain paljon kommentteja aseestani. Joku tarjoutui jopa ostamaan sen. Tuntui hienolle kuinka ensimmäinen itse tehty ase oli onnistunut niinkin hyvin. Sitä oli myös hauska kannella ympäriinsä :)

Minä ja ShinigamiUchiha,
molemmilla sama Vocaloid-hahmo, eri kappale :P
Aseen hiukkaskiihdytinosio loisti hämärässä sinisenä

1 kommentti:

  1. Tulin pyytämään siusta lauantaina kuvaa kaverini kanssa. :3 Tässäpä se kuva sit olis, muokkaamattomana ja huonolaatuisena, kiitos photobucketin, joka tappoi laadun. :c Ei sen pitäis oikeesti noin pikselinen olla, mut ehkä se menee pienenä kuvana. Jos tahot parempaa kuvaa niin pystyn kyl lähettämään sen, kun en jaksa photarin kanssa alkaa tappelemaan. Ja saat käyttää (ja muokata) kuvaa blogissas, jos vaan tahot ja näet tarpeelliseks. :D

    http://i1132.photobucket.com/albums/m580/Jonnura/Animecon%202014/IMG_8642_zpse131bf0b.jpg

    VastaaPoista