maanantai 10. maaliskuuta 2014

Desucon Frostbite 2014

Oukei, nyt ollaan aika jäljessä omasta aikataulusta tämän päivityksen kanssa, mutta nyt kävi näin. Helmikuussa oli niiiiin paljon kaikkea muuta kuin aikaa kirjoittaa blogia. Mitä sitten? No, olin joka viikonloppu muualla kuin kotona, muutto toiselle puolen jokea (siis Joensuun sisällä), Elisan internetin kääntämisongelmat uuteen osoitteeseen jne.....the usual :)

Vermillion Visuals kuvasi conissa

Kuitenkin aiheeseen, eli Desucon Frostbiteen. Joka oli ihana! Pahoitteluni kaikille, jotka eivät päässeet sinne K18 ikärajan vuoksi, mutta itseäni se ei mainitusta syystä ollenkaan haitannut. Tunnelma conissa oli jokseenkin erilainen ilman alaikäisiä. Ei ollut niitä perus letkajenkkoja ja halipiirejä, joista itse olen jo kasvanut yli, asioista sai keskustella rauhassa ilman kukkahattutätien kommentointia asioihin ja cosplay-puvuissa oli tissejä enemmän kuin ennen. Hieno con.

Olin mukana ensimmäistä kertaa jo perjantaina. Odotukseni perjantaille eivät olleen kovin suuret, ja hengailuun se oikeastaan jäikin. Cossiakaan en laittanut päälleni muutaman tunnin vuoksi. Lauantaina alkoi omalta kohdaltani itse con. Tonttuilimme miehekkeeni kanssa ympäri con aluetta omissa Dragonlance cosseissamme hipsteröiden eroavaisuuttamme LOTRin haltioihin, joita parveili ympäri Sibeliustaloa. En jokseenkin tuttuun tapaani käynyt conissa kuin muutamassa ohjelmassa; se perus cosplaykilpailun seuraaminen ja tällä kertaa luennoissa voiton vei taikatytöt. 
Oma haltiapukuni oli jopa harvinaislaatuisin helppo ja mukava pitää päällä. Mitä tämä on, con ilman sitä tuskaa :D? Ainoana heikkoituna haaroja peittävä "roiskeläppä" tosin yritti jatkuvasti kavuta kohti korvia. Miehekkeeni itse oli vasta edellisenä iltana ennen lähtöä kertonut mitä olisi halunnut laittaa päälle. "Oon pahoillani, mutten ehdi enää tehdä sulle Dragon Scale Armoria. Oisit kysyny pari viikkoo sitten :I". Kesäksi sitten, silloin hänelläkin on super-haltia-vaatteet :)

Iltabileet olivan la-su välisenä yönä aivan mahtavat! Parhaat pitkään aikaan. Aion jatkossakin mennä Frostbiteen, oli ikäraja mikä tahansa. Itselleni Frostbite on tärkeysjärjestyksessä ennen itse kesä-desua, jonne en saa itseäni lähtemään. Te kaikki, jotka tapasin conissa, olette mahtavia! Iso plussa hauskoille ruotsalaisille kuvaajille Vermillion Visuals ja Niew Photography.

PS. lopulta sunnuntaina hyvin pahiksen omaiset turvamiehet tulivat tarkistamaan jousen nuolet. Feikkejä tottakai, mutta itse jo perjantaina aloin kysellä mitä järjestyssäännöt sanovatkaan jousista, joita ei koko ohjeessa mainittu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti