lauantai 7. joulukuuta 2013

Vuoden kootut

Emme sitten miehekkeeni kanssa mennekkään Cosplay-tanssiaisiin, sillä liput loppuivat nopeammin kuin ehdimme hengittää. Se ei silti haittaa, vuosi oli oikein hieno! Vuosi ei ole vielä vaihtunut, mutta voin silti jo miettiä taaksepäin menneitä tapahtumia ja cosseja. Viime vuoteen verrattuna aion nyt ottaa larpitkin osaksi tätä postausta, sillä niistä nyt on tullut pysyvä osa elämääni.

Conit, joissa kävin:
Desucon Frostbite, Lahti
Kawacon, Joensuu
Animecon, Kuopio
Ropecon, Espoo
Tracon, Tampere
Katsudocon, Jyväskylä

Taas kuusi conia. Olin melkein unohtaa Katsudoconin listasta, hups... Kolme suosikkia jos pitäisi valita, ottaisin seuraavat: Desucon Frostbite, Ropecon ja Tracon.

Desucon Frostbite: Jo toista kertaa peräkkäin Frostbite on ollut älyttömän hyvä vuoden conien aloittaja. Täällä aion käydä jatkossakin. Hyvät ohjelmat ja hyvät ystävät. Lisäksi tapasin uusia ihmisiä ja kavereita täällä conissa, hauskaa oli!
Ropecon: Vaikka olinkin arastellut Ropeconiin lähtemistä, sinne kannatti lähteä. Ja vaikka sainkin ihan älyttömän päänsäryn heti conin tiloihin astuessani, se kannatti silti. Kolmipäiväisen conin perjantai meni sen päänsäryn takia hieman mönkään, mutta seuraavat päivät olivat niin hyviä. Myös meidän GoT-ryhmäcossi larppaajien kesken oli onnistunut.
Tracon: Tracon on aina vuoden THE CON. Ainakin itselleni. Pidän Traconia kotiareenana, joten sinne panostan eniten, siellä haluan pärjätä ja sinne aina palaan. Vaikka asuisin ulkomailla Traconiin on päästävä. Kilpaileminen Traconissa on aina hieno kokemus, tänä vuonna etenkin kun oli vielä tekemistäni cosseista massiivisin, eli Walpurgis.

Sitten niihin pukuihin!


Princess Yue, Desucon Frostbite
Hipster Pinkie Pie, Desuson Frostbite
Leia - Megurine Luka, Animecon
Daenerys Targaryen, Ropecon
Walpurgis no Yoru, Tracon
Julia Prima, Tracon
Ritualist, Katsudocon

Jos viimevuosi oli enimmäkseen pinkki, niin tänä vuonna valkoinen oli hallitseva väri. Muutama vanha tuttu teki viime vuodelta paluun, eli Pinkie Pie ja Ritualist. Ritualist pääsi antaitsemaansa kisaan, ja hyvin menestyikin. Vuoden vaikein cossi oli ehdottomasti Walpurgis. Hyvänä kakkosena tulee Leian kukkahärpäkkeet ja kolmantena Yue kokonaisuutena. Kilpailin kahdesti, Traconissa olin viides ja Katsudoconissa voitin. Lisäksi pojat tuossa alempana olivat kolmansia Ropeconissa. Happyh!

Muille tekemiäni cosseja:


Kiasyd, Frostbite ja Tracon
Samwell Tarly ja Jon Snow, Ropecon
4th Doctor, Tracon

Näitä oli kiva tehdä. Siis pukuja muillekkin kuin itselleni. Tulen tekemään niitä jatkossa myös muillekkin. Olen saanut jo pari tilausta koskien ensi vuotta, ja yhden niistä olen jo aloittanutkin. Teen niistä tulevaisuudessa ajankohtaiset päivitykset.

LARPit:


Varkaiden Kilta I - Matkanpää, hahmo Pääskynen
Varkaiden Kilta II - Verivala, hahmo Pääskynen
Varkaiden Kilta III - Kalmalehto, hahmo Pääskynen
Varkaiden Kilta IV - Liittolaiset, hahmo Pääskynen
Varkaiden Kilta V - Irtopäiden yö, hahmo mesaanisoturi Khe'Resk
Nälän Vuodet, hahmo kruununprinsessa, vampyyri Cleopatra

Voisin laskea kaikki Varkaiden Killat yhdeksi peliksi, sillä kampajahan se oli. Kuitenkin jokainen peli oli erilainen. Ensimmäiset kolme peliä itkin kotona miksen osaa sitä tai tätä ja miksei tuo tai tämä toiminut. Neljäs peli olikin sitten ihan toista maata, ihan mahtava peli. Vaikka hahmoni kuolikin. Viides peli oli myös mahtava, hyvä lopetus kampanjalle. Kiitos pelinjohtajille Uuniloille. Nälän vuosi oli myös onnistunut peli omalta osaltani, pääsin juonimaan olemaan kylmä, itserakas ja välinpitämätön johtohahmo.

Olen ensivuodelle ilmoittautunut jo pariin larppiin. Pelien aiheet vaihtelevat runsaasti, mutta uskon että olen oppinut paljon tänä vuonna, ja että osaan pitää jatkossa entistä enemmän hauskaa hahmoissani.

Muiden LARP puvut

Varkaiden kilta I-V, hahmo Theo. Miehekkeeni vaatetus pysyi pelissä suht samana pelien aikana, mutta vaihtelevuutta toi mm. Jon Snown paita.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elikkäs vuosi 2013 oli hyvin pukuantoisa vuosi. Tein, jos osasin laskea oikein, yhteensä 12 kokonaista pukua ja 4 muuta puvun osaa. NOT BAD!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti