lauantai 7. joulukuuta 2013

Nälän Vuodet

Tämä ei mitenkään liity Nälkäpeleihin, vaan larppiin joka oli jo marraskuun alussa. Unohdin vain tehdä siitä postauksen :D!

Nälän vuodet oli poliittinen juonittelu peli, jossa istuttuun pöydän ympärillä syöden hyvää ruokaa miettien miten pelastaa ihmiset sukupuutton kuolemiselta. Niin ja itsehän olimme vampyyreitä. Itse pelasin Egyptin hallitsija suvun prinsessaa ja vampyyrien tulevaa kuningatarta Cleopatraa (ikää vaivaiset 2100 vuotta). Kysyessäni vaatetukseen liittyviä asioita, tuli pelinjohdolta nopeasti toivomuksena olevan valkoinen, läpinäkyvä mekko. Siitä sitten ja tekemään.

Mitäs me egyptiläiset. Kruununprinssi Horus, kruununprinsessa Cleopatra ja hovin jäsen Darius

 Rakastan tuota mekkoa! Pelin alussa tulin kaikille kertoneeksi etteivät turhaan sohi mekkoa, sillä se on vain kahdella hakaneulalla kiinni. Mekko tosiaan pysyi päällä kahdella sivuun kiinnitetyllä rintaneulalla. Malliltaan mekko oli kietaisumekko, jossa oli iso kaula-aukko, syvä V-aukko niskassa, ja iso halkio edessä. Sekä paljon paljon kultaisia koruja. Tein myös viitan, sillä peli oli talvella.Hahmoni pelasin kylmästi, ylpeästi ja "suudelkaa kättäni"-tyylillä. Pelissä hoidin poliittisesti Egyptin hallintaan Itä-Euroopan ja osan Kanadaa, hallinnolliset alaisuudet Ranskaan, sekä hyvät suhteet Pohjois-Amerikkaan ja Japaniin, eli basicly suurin osa maailmaa on nyt sukuni hallinnassa tavalla tai toisella. Englannin kanssa solmin jatkuvat kauppasopimukset, ja Ranskan kanssa diilaamme jatkossa nuoria naisia Ranskaan, josta puolestaan nuoria miehiä Egyptiin. Samalla ostin veljelleni naisen. Lisäksi suunnittelemani ihmisfarmi toteutui. Selvisin myös radikaalinuorten pommi-iskusta. Ei pahempi larppi :D! Suosikkeissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti