sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Suunnitelmia vuodelle 2014

Uusivuosi on täällä taas kohta. Vanhenen taas! Onneksi niin vanhenevat muutkin, joten pysyy levelit kohdallaansa.

Mitä sitten olen ehtinyt suunnitella seuraavalle vuodelle? Tarkoituksena oli tehdä ja keskittyä vain yhteen isoon cossiin, mutta eihän siitä tullut yhtään mitään. Suunnitelmiin tuli heti lisää niin cosseja kuin larppeja, niin itselleni kuin muille. Lähden nyt niistä, mitkä osaan sanoa varmaksi. Larppihahmoja en voi mainita, jos en ole vielä itsekkään saanut tietoa minkälainen hahmo on tulossa peliin.

Desucon Frostbite:
Walenna Ikivirta - Dragonlance


Dragonlance RGP-kampanjan eräs NPC-hahmo. Olipahan yhenteitä. Tähän en pahemmin voi antaa referenssikuvaa, sillä sellaista ei ole. Mutta voin kuvailla hahmoa: Haltia. Hän oli hyväntahtoinen nainen ja halusi olla hyvä vaimo. Hänestä tuli kuitenkin kostonhimoinen oman sukunsa tuhouduttua, perheensä kuoltua ja miehensä petettyä hänet. The basic story.

Ropecon cossi I:
Princess Leia - Star Wars


En voinut vastustaa itseäni. Just has to happen. Olemme koittamassa saada Ropeconiin isompaakin Star Wars-ryhmää. Nyt koossa olisi 5 henkilöä, mutta ryhmä on ryhmä jos siinä on kolme tai enemmän jäseniä.

Ropecon cossi II:
Corona Solarianna Con'Luna Tigris - Dragonlance

I drew this :3
Toinen Dragonlance RGP-hahmo, tällä kertaa kyseessä on vain oma pelihahmoni. En voi kertoa liikaa hahmostani, sillä en halua kanssa pelaajien lukevan salaisuuksia blogini kautta.

Ropecon cossi III:
Leeloominaï Lekatariba Lamina-Tchaï Ekbat De Sebat aka Leeloo - The Fifth Element

oikealla puku jonka haluan tehdä, vasemmalla puku jonka mieheke haluaa minun tekevän
Milla Jovovich on aina ollut mahtavin naishenkilö planeetallamme. Zombie slayer, alien, assassin, model... mitä hän ei olisi tehnyt? The Fifth Element oli lapsena ensimmäinen kosketukseni Yovovichiin, ja on jäänyt muistoissani yhdeksi parhaaksi skifielokuvaksi ikinä. Näin ollen heräsi kiinnostun Leelon cossaamista kohtaan. Ongelmaksi kuitenkin nousi minun ja miehekkeeni eroavat mielipiteet siitä kumman puvun teen. Kerrankin mies suosi sitä alastomanpaa, vaikka olen yleensä itse pro-female armor -tyyliset asiat.

Tracon:
Shemhazai - Final Fantasy XII
Mitäpä sitä turhaan piilottelemaan suuria ideoitaan? Tätä olen haaveillut jo kolme vuotta, ja jos nyt kerrankin aikoisin sen toteuttaa! Tätä varten on ostettu kankaat jo kesällä, osa kankaista on värjäitty sopiviksi sekä kengät, aseiden dynamiikka, hevososan rakenne ja paljon muita osia suunniteltu. Tämä on sellainen johon tulen käyttämään kauan aikaa, tehden vähän kerrallaan etten ylikuluta itseäni kesällä. Jos Walpurgiksen kanssa oli logistiikkaongelmia, en edes aio miettiä mitä tämän kanssa käy. Suunnitteilla oli ainaki vielä viime syksynä isompi summon-ryhmä Traconiin, pitääkin kysellä vielä K.O. henkilöt muistavat asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti