tiistai 30. heinäkuuta 2013

Daenerys Targaryen

HUH! Vihdoinkin pääsen kirjoittamaan omasta GoT-cossistani, vaikka itse con, johon cossi tehtiin menikin jo.


Kaulakoru:
Koitin kauan etsiä Ebaystä samanlaista mustaa choker-tyylistä kaulakorua/-nauhaa, kunnes löysin yhden suhteellisen hyvän. Ei se tietenkään samanlainen ollut kuin Danilla, mutta ajan ollessa tiukilla, se sai kelvata. Korussa oli musta nahkalenkki, jota kiersi kaksi käärmettä. Käärmeistä keksin heti tehdä lohikäärmeitä lisäämällä niille siivet. Siivet löytyivätkin miehekkeeni miniatyyrilaatikosta :P Siivet vain maalilla mustiksi ja kuumaliimalla kiinni käärmeisiin.


Vyö:
Daeneryksen vyö on sarjassa ruskea ja suomuisa, mutta edelleen ajan loppuessa, piti tyytyä siihen mitä kaapista löytyi. Leikkasin vyön mustasta vinyylistä, vahvistin päät ja tein kolmet reiät kumpaankin päähän. Kaapin kätköistä löytämäni satiininauha toimi hyvänä kiinnittäjänä.


Mekko:
Mekkoa varten olin tilannut Kangastorilta Taft Dupion kangasta, joka ulkomuodoltaan vastasi hyvin Danin kangasta. Mekkoa varten en tehnyt yhtäkään kaavaa, vaan muotoilin sen rakkaan Mini-Mii:ni ympärille. Mekossa on kolme osaa: edessä oleva härpäke, etuosa, ja takana leventävä kaitale. Mekko näyttää henkarissa harvinaisen muodottomalle (ja Ropeconin jälkeen oikein ryppyiselle, silitän sen kotona), mutta päällä ollessa se saa muotonsa vyöllä ja kaulakorulla. Mekko lasketui takaa hyvin alas, enkä voinut käyttää tavis-rintaliivejä. Ostinkin mielestäni hyvin ufot itsestäänkiinnittyvät, takaosattomat silikoniliivit. Hetken jännän totuttelemisen jälkeen silikoni-härpätykset toimivatkin paremmin kuin luulin o/ Omaksi harmikseni en jaksanut koko päivää pitää cossia, sillä niskalenkki, jolla mekko lepäsi päälläni alkoi painaa liikaa ja tuli tukala olo. Ehdin kuitenkin helposti kiertää conissa ympäriinsä ilmapallon, jossa luki "Have you seen my DRAGONS?" ja toisella puolella "Need gold for ships", kanssa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti