maanantai 29. heinäkuuta 2013

Samwell Tarly

Eli toinen kaverini tilauksesta tekemäni Game of Thrones -cosplaypuku. Aikaisemmalle Jon Snowlle piti saada Muurille kaveri, jotenka pyysimme kaveriamme olemaan Sam. Tähän hän suostui jos teen puvun, joten diili oli selvä.


 Kävimme yhdessä kangaskaupassa poikien (Samin ja Jonin cossaajien) kanssa, tuon tummemman kuvan toimiessa referenssinä puhelimesta käsin. Pojat antoivat oman Night's Watch mielipiteensä kankaissa ja itse kerroin kuinka ne sopivivat tarkoitukseen. Ja koska Night's Watchilaisilla on mustaa mustalla mustan kanssa, kankaiden väri oli harvinaisen helppo valita. Koska cossi tuli olemaan kesällä, emme ostaneet tikkikankaita, vaan kesäoloihin sopivampaa pellavaa :P


Tein paidan ja sellaisen hassun armor-jutun joka Night's Watchilaisilla on harjoituksissaan. Viitan hän lainaisi toiselta kaverilta. Paidan kaavat otin Joka tyypin kaavakirja 2:n perus paitakaavasta, josta muokkasin oikeamman näköisen. Paidan protojen kanssa oli hämmentäviä ongelmia: ensimmäinen oli liian pieni, toinen aivan liian iso...kolmatta en jaksanut/uskaltanut enää tehnyt vaan menin suoraan riskillä oikeista kankaista tekemään...ja se olikin kerralla hyvä :D! Ompelin monta tuntia paitaan ruskealla langalla koristeeksi "tikkikuvioita", jotka juuri ja juuri näkyvät kuvissa...oli taas pakko tehdä niitä yksityiskohtia, joita kukaan ei huomaa :P Armorin kaavan tein hyödyntäen samaa paitakaavaa. Armorin eteen tein luukujia, joiden sisään ompelin nippusiteitä saadakseni siihen enemmän armormaisen fiiliksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti