tiistai 9. heinäkuuta 2013

Luka Leia - valmisTai ainakin niin pitkälle kuin voin saada. Olen lopettanut toivomasta, että tilaamani kengät enää ehtisivät saapua postista ennen viikonloppua. Käytän varakenkiäni. Kuitenkin peruukki, koristeet, mekko ja matto/alusta ovat valmiit, ne olivatkin ne pääjutut.


Suurin työ puvussa oli kaikkien silkkikukkien ompelu, käsin. Niitä ei pahemmin koneella ommella, ja liimaamista en suostunut edes ajattelemaan. Onneksi olin aikojen saatossa pelastanut roskiin menossa olevia kukkia ja lehtiä, joten oli mistä valita. Kissakin auttoi, omalla tavallaan :)

 Vyö


 Valmis mekko koristeineen

 Maton tai alustan, kuinka sitä haluaa kutsuakkaan, halusin tehdä sillä halusin lisätä ympäristöön sitä, mitä itse luonnehdin Leia-fiilikseksi. Eli paljon kukkia, tavallaan jollain tapaa hieman satumainen. Alustan päällä voin seistä, posettaa, istua tai vaikka maata. Halkaisijaltaan se on hieman yli metrin, en ole mitannut tarkkaan. Pohjana alustalla on superlonilla vahvistettu villakangas, jota ostin talvella Eurokankaan alennuksesta. Vihreä päälikangaskin löytyi samasta paikkaa, taas kerran alesta. En laskenut montako kukkaa ja lehteä ompelin, mutta voin sanoa että ihan tarpeeksi :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti