maanantai 5. elokuuta 2013

Ropecon

Olin siis Ropeconissa ensimmäistä kertaa koskaan tänä vuonna, ja voin sanoa että tunnelma oli ihan erilainen kuin perus animepohjaisissa coneissa, joissa olen aikaisemmin käynyt.

Ajoimme Espooseen suoraan mökiltämme Paraisilta. Saimme vahingossa täydellisen parkkipaikan aivan Dipolin vierestä, ja eikun lippujonoon. Heti sisälle astuttuani iski pahin päänsärky pitkään aikaan. En sitten sano oliko syynä meteli, happi-, ruoka- tai juomavaje vai se sisällä leiaillut nörttihiki. Mene ja tiedä. Loppupäivä olikin omalta osaltani aika tuskaista päänsäryn heltymättä. Flashmarketilla kävin kuitenkin Annen kanssa uMemen laukkujen kanssa. Oloani ei parantanut autossa nukkumisen idea, mutta oli kuulemma parempi kuin lattialla nukkumisen vaihtoehto. Yöllä kavuttuani autosta väsyneenä, voin sanoa, että on hyvin veikeä olo kun kävelet dipolia kohti vessaan shorteissa, kun joku satunnainen ruttotohtori leikkipiippuunsa puhaltaen näkee tatuointisi ja toteaa "jaa, meillä onkin homunculus joukossamme". Perjantain pelastus.

Lauantaina olo oli paljon parempi, pienestä selkäsärystä huolimatta. Lauantaina oli myös Game of Thrones -ryhmäcosplayn vuoro. En ole ennen joutunut vaihtamaan vaatteita yhtä hankalasti kuin pukiessani Daenerystä autossa :D Osa ryhmästämme ehti käydä osallistumassa pukukilpailuun. Odotellessamme kaikkia ryhmäläisiämme eräs mies meni suoraan Samwellin luokse, ohittaen mm. jokaisen naishahmon cossaajan, kertoen olevansa perfektionisti ja pitävänsä kyseistä cossia täydellisenä. Hän myös mainitsi pitävänsä karvaisista miehistä :P Kello 12.00 menimme ottamaan ryhmästämme kuvia. Kuvien ottamisen jälkeen pyörin ympäri conia aiheuttaen huvitusta monille kantaen jo edellisessä postauksessani kertomaani "Have you seen my DRAGONS" -ilmapalloa (Iron Man kertoi syöneensä lohikäärmeet, se oli ainoa vihje jonka sain :D). En jaksanut pukua koko päivää niskalenkin aiheuttaman ahdistuksen takia, mutta se oli sen arvoinen puku. Loppupäivän vietin enimmäkseen miehekkeeni ystävien kanssa ennen illalla olleita pukugaalaa, Ropecon-musikaalia ja Sotahuudon esitystä. Ne olivatkin koko conin parhaat ohjelmat. Innostuin ehkä itse jopa ajatuksesta jos joskus oma larppini olisi esittelyssa pukugaalassa. Myöhäisillan ohjelmaan kuului rannassa istumista ja ropettamista. Oma valvomiskestävyyteni meni rikki jo yhden aikaan yöllä, enkä ollut ehkä ihan parhaimmassa iskussa ropessa, mutta hauskaa se loppujen lopuksi oli.

Daenerys siellä muiden joukossa. Kuva 2013.ropecon.fi
Sunnuntai kului mukavasti kierrellen kaubamajassa ostellen paljon tonttumaisia koruja ja vaatteita, sekä pelaten MTGtä tuntemattomien ihmisten kanssa. Lähdimme Ropeconista joskus puoli neljän aikoihin. Kotiin päästyämme luimme Facebookista kuinka pukukilpailun jokaotusluokan kolmannen palkinnon saivat meidän Nightwatch poikamme. OLIN NIIN ILOINEN X3 vaikka en itse voittanut niin puvut sentään :D.

Kolmannen sijan pojat. Kuva 2013.ropecon.fi

2 kommenttia:

  1. Onko sulla enempää kuvia tuosta GoT ryhmäcossista? Näyttää tosi hyvältä :) Tuo Sam on ihan loistava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia on lisää, ja aionkin postata niitä seuraavassa blogimerkinnässä. Lisäksi Annella on kuvia omalla blogillaan http://mrs-uunila.blogspot.fi/2013/07/game-of-thrones-ryhmacosplay.html :)

      Poista