keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Animecon X

Tämän vuoden Acon-päivitys tulee hieman myöhässä johtuen kiireestä saada Daeneryksen puku valmiiksi ennen Ropeconia edeltävää mökkiviikkoa. Mutta sitten itse päivitykseen.

Lähtö Aconiin oli aikainen, lauantaina autokyyditse menty matka. Kotona suurin osa cossista jo valmiiksi päälle niin itse conin pukuhuoneessa ei tarvinnut kauaa seikkailla. Sain pian luopua ihanista korkokengistäni, jotka sopivasti olivat saapuneet postissa ennen conia, samoin kuin peruukkiki, koska vammavarpaani alkoi vammata ylikierroksilla muutaman tunnin kuluttua (varpaassa siis mustakynsi, joka tuli hiustenkuivaaja töpselin pudotessa sen päälle..surullista :I). Ehdin kuitenkin otatuttaa photoshoot-kuvat, se on tärkeintä. Näytän kuvissa mielestäni ihan figuurille tai figmalle, mutta se on ylimääräinen vahinko-plussa :

Kerrankin tunsin conissa jopa tuntevani muitakin ihmisiä kuin lähimmät kaverini. Oli mukava vain törmätä eri ihmisiin ja jutella heidän kanssaan. Pääsin jopa antamaan vinkkejä ensikertalais-cosplaykisaajalle. Lisäksi sain useamman kerran kuulla olevani sievä ja cossin kaunis :3 Itseäni haittasi cossissani peruukin harvuus ja kuitujen herkkä sotkuuntuminen. Oli se silti parempi kuin omistamani toinen pinkki peruukki, joka oli liian painava, liian pitkä, liian kihara jne.


 Acon oli, sanoisinkos, mukava. Ei ihmeellinen, muttei myöskään huono. Mielestäni sellainen keskiverto con. En ehtinyt sunnuntaina käymään ponimiitissä tai saanut edes cossia päälle. Eniten pettynyt olin pukukilpailuihin, en siis laadullisesti vaan määrällisesti. Mielestäni alle 10 kilpailijaa sarjassaan on liian vähän. En sitten tiedä olivatko monet peruuttaneet vai eikö osallistujia vain tullut tarpeeksi. Olisin vain halunnut nähdä lisää pukuja :D! Myyntipöydiltä tarttui mukaan, ei itselleni vaan miehekkeelle, oma LotR tonttumuki.

 Aloittelijat ja kokeneet kisaajat

Pahoittelen, jos unohdin mainita jotain tärkeää, conista on kuitenkin jo melkein kaksi viikkoa. Voin kuitenkin vielä lisätä, että Animeconista tekevät joka kerta aina onnistuneen hyvät ystävät, eikä se Siwan tyhjä valmis-voileipähyllykään tunnu enää niin tyhjältä :)

Kuva ShinigamiUchiha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti