perjantai 29. maaliskuuta 2013

Varkaiden Kilta osa II - Verivala

Viime viikon lauantaina oli toinen osa Varkaiden Kilta larp-kampanjasta. Samalla hahmolla tietenkin mentiin, mutta hieman up-gradetetuilla varusteilla. Olin juuri saman viikon keskiviikkona valitellut Annelle kuinka ei ole mitään uutta larppiin. Sitten torstaina sain idean löydettyäni vanhan FF9 Beatrix protoni. Tein proton perusteella mustan kietaisu tunikan, ja sen kaveriksi keinonahasta boleron, rannesuojukset ja vyö-helma-miekka-suojus-haarniska-jutun (mikä sitten onkaan oikea nimike :I). Viimeisimmät osaset ompelin perjantai iltana käsin ompelukoneen lopullisesti hajottua.

Tunika

Kankaan löysin kaapistani, en muista milloin tai mistä hankittu, mutta samapa se. Helma on takaa pidempi, halusin niin ikään pyrstömäisen jutun, onhan hahmon nimi Pääskynen.

Bolero
 Tämä on ihan uusin lempparini! Muotoilin boleron puuvillakankaasta tekemäni sovitusnuken ympärille, leikkasin palat keinonahasta ja ompelin. Sisäpuolella on joka reunassa muotokaitaleet auttamassa reunan kääntämistä. Olen aikaisemmin yrittänyt jo kolmesti tehdä vastaavaa, mutta aina epäonnistunut syystä tai toisesta, joten olen oikein tyytyväinen tähän versioon. Sain myös larpissa useampia hyviä kommentteja vanhemmilta larppaajilta :3

Rannesuojat
Koska keinonahka oli aika ohutta, ompelin nämä kaksinkertaisina. Idea näihin nähti koulussa löydettyäni sirkkakoneen, jolla sitten vetelinkin kaikki reäit.

Se helmake-armor hökötys

Ompelin keinonahkanahkapaloihin mustasta kankaasta toiselle puolelle vastaavat palat peittämään nahan niin kauniin nurjanpuolen. Sitten vain ompelin käsin kiinni vanhaan Ritualistin vyölaukkuun.

----------------------------------------------------------------------------

Loppuun vielä kuvia kokonaisuudesta pelissä. Kuvat Mirva Matikainen
----------------------------------------------------------------------------

Tällä kertaa osasin jo eläytyä enemmän, eikä larppaaminen ideana tuntunut yhtä jäykältä tai pakotetulta. Itsestäni improaminen kun tuntuu jotenkin vaikealta. Jäinkin odottamaan pelin jälkeen ensi sunnuntaina olevaa ropea, jossa selviää jäädäänkö sitä henkiin vai kuollaanko kaartilaisten teloittamana :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti