maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lisää opparia

Sieltä se lähestyy! Siis aikaraja. Ensi torstaihin asti enää aikaa, mutta hyvällä mallilla ollaan. Itseäni ei jostain oudosta syystä stressaa enää ollenkaan saanko vai enkö valmiiksi. Kai päätin, että se tulee valmiiksi niin se myöskin tulee.


 
Tämä on ollut aikamoinen palapeli tehdä. Laskin, että kappaleita on kaiken kaikkiaan 36, siihen lisäksi vyöt, vetoketju, napit jne. Työn tekeminen on ollut kivaa, eikä lopulta kovin vaikeaa, vaikka onkin monia vaikeita rakenteita. Vaikein kohta on tähän mennessä ollut tuo, jossa farkku ja villakangas tekevät isoimman kulman. Huomasin, että kaikkein kivointa tämän tekemisessä ovat kaikki kohdistamiset. En kyllä tosin ymmärrä miksi on niin haustaa kohdistaa liituraitakangasta. Vähiten olen pitänyt kaikkien vöiden tekemisestä, en jaksaisi kääntää 2cm leveitä vöitä.

Juuri näitä vöitä siis

Menen tänäänkin normaalia aikasemmin kouluun jatkamaan ompelua. Enää puuttuu vain hihat, huppu/kaulus ja koristeet. Koska asiakkaani ei pääse sovittamaan yläosaa ennen kuin on opinnäytetyöseminaari, sovimme opettajan kanssa etten tee päälitikkauksia tai muita viimeistelyitä, kuin vasta sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti