tiistai 19. maaliskuuta 2013

11sta kysymyksen haaste

Sain Cidiltä haasteen ja aion täyttääkin sen!Haaste
Säännöt
1. Kerro 11 asiaa itsestäsi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 uutta bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro kenet haastoit
 Asioita

1. Olen 22 vuotias ihana nainen, joka muutti Tampereen seudulta Siperiaan pari vuotta sitten. Mietin yhä välillä miksi muutinkaan tänne kauas kaikesta, mutta tähän alkaa jo tottua. En ole vielä joutunut karhujen saaliiksi.

2. Rakastan mansikoita. Omistan mansikka laukun, paitoja, kengät, rahapussin, huulirasvan, käsirasvan, suihkusaippuan, pussilakanat, kansion, vihon, penaalin...eikä unohdeta kesäistä mansikoiden kulutusta.

3. Minun on helppo hahmottaa miten asiat toimivat rakentuvat, kuten vaatteiden kaavottaminen ja huonekalujen kokoaminen ilman ohjeita. En yleensä edes halua katsoa ohjetta kuinka esim kaukosäädintä käytetään ennen kuin on ihan pakko.

4. Blondeilen kuitenkin harvinaisen usein. Se tulee luonnostaan, hiusten värjääminen vain lievittää oireita.

5. Tapanani on harrastaa vaate- ja cosplaynatseilua. En suostu siihen jos jossain eivät raidat kohtaa tai lanka roikkuu helmasta. Pahin mitä keksin on huonosti istuvat housut.

6. Pystyn syömään älyttömiä määriä makeaa, niin karkkia, leivoksia, suklaata yms ilman että se alkaa näkyä missään tai että tulee ällö olo. Paras tulos on 11 valkosuklaalevyä tunnissa.

7. Leivoksien ja suklaan syöntiäni kuitenkin haittaa laktoosi-intoleranssi ja yleinen maitoproteiinivamma. Juustokakku on kuitenkin kaikkien vaivojen arvoista. Olen myös tukahduttavasti allerginen kukkien siitepölylle. Toinen kurkunturvottaja on kiivi.

8. Kahteen ylempään liittyen pidän leipomisesta. Teen mielestäni maailman parhaat muffinssit, enkä ole koskaan saanut aikaan pahoja leivoksia.

9. Haluan onnistua ensimmäisellä yrityksellä. Tästä johtuen olen hyvin kilpailuhenkinen, ja olen mm heittänyt xBoxin ohjaimen kaaressa selkäni yli lattialle huutaen TV-ruudulle kun en päässyt SilentHillissä ensimmäistä Nursea pidemmälle. 

10. Kuten edellisestä saattoi ymmärtää, olen peli-ihmisiä. Muutamia lempipelejäni ovat Borderlands, SilentHill ja Sims3.

11. Pidän hyvin oudoista asioista. Industriaaliset, jokseenkin goret ja post-apocalyptis-henkiset jutut vain iskevät. Kyseisenoloisista hahmoista pidän esimerkiksi SilentHillin Pyramidhead:stä ja Batman Archam Asylumin Scarecrow:sta, ne vaan ovat niin ihania. En käsitä perus j-rokkari & animehahmo fanitusta paljon ollenkaan.

ihana
Haastajan kysymykset:

1. Kadutko jotain mitä olet elämäsi aikana tehnyt?
 - Kaksi vuotta huonoa poikaystävää, joka tuhosi lähes kaikki kaverisuhteet ja itseluottamuksen. Onneksi siitä ollaan noustu entistä ehompana.

2. Onko cosplay tuonut mitä sinun elämääsi? 
- Ystäviä, harrastuksen, ennen kaikkea tekemistä ja kokemuksia. En olisi varmaan ryhtynyt opiskelemaan alaa ilman cosplayta.

3. Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi?
- Olla vielä parempi ja ihanampi kuin nyt. Haluan valaistaa maailmaa pukeutumisesta, väreistä ja vaatteista ihan yleisellä tasolla, olla ehkä alan yrittäjäkin. Lisäksi olen päättänyt joku vuosi voittaa Traconin pukukilpailun, sitten voin olla todella tyytyväinen itseeni cossaajana.

4. Onko sinulla esikuvaa? 
- Milla Jovovich on aika kova. Malli ja zombieslayer. Kaima vielä kaiken lisäksi.

5. Onko sinulla lemmikkiä?
- Kaksi pöhköä kissaa ja hämähäkki, joka on piireissä saanut nimekseen Vihainen Demoni Jumala, vaikka omasta mielestäni se on vain suloinen.

6. Urheileminen vai sohva/tietokone? :D
- Tuntuu taipuvan enemmän sinne sohvan puolelle. Urheilen vain vahingossa tai tanssipelaamalla, jos päivittäisiä vatsalihastreenejä ei lasketa.

7. Mitä opiskelet tai töitä teet? 
 - Opiskelen Joensuussa ammattiopistossa vaatetusompelua toista vuotta.


8. Oletko lemmikki-ihminen?
 - Kissaihminen, en esimerkiksi ymmärrä koiria.

9.  Lempijuomasi?
 - Tee.

10. Jos jonkin hetken menneisyydestäsi voisit kokea uudestaan, mikä se olisi?
- Lukiossa oli mahtavaa, mutta en silti tiedä haluanko sinne takaisin.
11. Mikä oli todistuksesi keskiarvo peruskoulusta päästyäsi?
- 8.50, olin lähes nero, en tiedä minne tieto on kadonnut :D 

Uudet kysymykset

1. Syötkö ikinä outoja ruokayhdistelmiä, kuten pehmistä ranskalaisilla, eikä kukaan tunnu uskovan sen olevan hyvää?

2. Tai mietitkö outoja tai paradoksaalisia asioita, kuten miksi kaiken sanotaan aina maistuvan ihan kanalle, mutta kana puolestaan ei maistu kaikelle?

3. Mikä on puku/asu/vaate, jonka haluat joskus toteuttaa ja ehkä aiotkin, mutta se vaan tuntuu liian ultimaattiselta vielä tähän hetkeen?

4. Mikä on lempiväri ja syy miksi uskot pitäväsi juuri siitä väristä?

5. Voisitko matkustaa outoon maahan ja syödä siellä kaikkia paikallisia ruokia, kuten meduusoja?

6. Onko allergioita tai muita deadly-flaw:eja jotka vaivaavat elämääsi?

7. Missä ja miten haluaisit viettää elämäsi mummo-pappa vuodet?

8. Miten on elämäsi sokerikulutuksen laita?

9. Luetko paljon ja mitä?

10. Tuntuuko sinusta ikinä että et nyt ihan ymmärrä mikä ihmisiä kiinnostaa massakulttuurissa, oli kyseessä sitten esimerkiksi pukeutuminen tai TV-ohjelman seuraaminen, vai oletko yksi massan seuraajista?

11. Mitä sellaista tulet tekemään elämässäsi, jota ihmiset muistelevat vielä vuosien päästä?

Haastan

En tiedä onko kyseisiä bloggaajia jo haastettu, mutta haastampahan sitten siihen lisäksi


4 kommenttia:

 1. O_O *Eeppinen järkytyskohtaus jonka seurauksena lentää alas tuolilta* Miut on haastettu. Yhy. Kaunista. ;u; Pakko kysyä, että miksi minut on haastettu? 8D Hii.

  Ja lisäks on ihan pakko myöntää et kerkesin huhhutella kun ei ite tarvi alkaa miettimään noin syvällisiä kysymyksiä, mut sit kävikin näin. Voi senthään. >w<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonnura on haastettu koska Jonnuran pikkublogi on kiva :D

   Poista
 2. Unohdit kulhollisen kermavaahtoa :DDD

  VastaaPoista
 3. Nämä tiedot antoivat sinusta ihan uuden kuvan! MUFFINSSEJA! Minäkin rakastan leipoa, ja etenkin muffinsseja :3 ja Tanssipelaaminen <3 ja hyin jännä päästä vastaamaan noihin kysymyksiin, kerrankin jänniä kysymyksiä >8D

  VastaaPoista