maanantai 9. huhtikuuta 2012

Celestian loppuosat

Olen varmaan kuukausia myöhässä joidenkin cosplay- ja käsityöjuttujeni kanssa sen suhteen etten ole postannut tänne mitään. Näin Celestiankin lopputekemiset tuleekin postattua itse conin jälkeen :D mutta siitä sitten eteenpäin.

Tein Celestialle tulevat korut ja muut vastaavat osat kultaisesta kartongista, jota löytää perus Tiimarista. Celestialle tulisi kenkiin ja ranteisiin vastaavanlaiset koristeet, kruunu, kaulakoru, sekä 1 iso ja 2 pientäaurinkoa rinnan alta kulkevaan nauhaan.

Rannekoristeet ja nauhakiinnitys

Kenkiin tulevat koristeet ja tarrakiinnitys

Täysin valmiit kengät

Käytän aina kauniita sanomalehtikaavoja :D


Maalasin kaikkiin kultaisella maalilla ohuet rajaukset reunoihin. Ne näyttivät paremmille niiden kanssa, ja onhan itse sarjassakin kruunu jne rajattu tummemmalla värillä. Pienimpien aurinkojen reunat rajasin vain sakaroiden ulkosyrjästä. Lisäksi maalasin kruunuun ja kaulakoruun vastaavat kultaukset ja timantit kuin Celestialla on sarjassa. Isossa auringossa on samanlainen kiinnitys kuin ranteiden koristeissa, kaulakorussa takana tarrakiinnitys, ja kruunussa on kolme pientä pahvisuiroa (en keksi parempaa sanaa :'D) joista kruunun voi kiinnittää peruukkiin pinneillä.

 

Peruukin ompelin itse, kuten olin vähän manaillut tekeväni. Minua pyydettiin tekemään siitä tutorial, joten en kerro siitä sen enempää tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti