sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Helmiä, sulkia ja selkäsärkyä

Jatkoin Princess Celestian mekkoa ompelemalla sen helmaan helmiä. Paljon helmiä :'': Helman piiri on 5m + 3m sifonki kappaleen piiri. Aloitin helmien ompelun viime viikon lauantaina, ja sain viimeiset helmet ommeltua vasta ihan äskettäin. En ollut ensin tyytyväinen mille helmet näyttivät, olivat liian harvassa, joten ompelin vielä toisen kierroksen, jonka jälkeen näytti mielestäni hienolle ja huomattavalle. Olisin ommellut helmet mielelläni nopeammin, mutta lattialla istuessa kehitin pahan selkäsäryn joka paheni päivä päivältä, joten pystyin ompelemaan joka päivä vain vähemmän helmiä. Helmoihin meni pieniä lasihelmiä 2,5 pussia (eli 50g), sekä kultaisia renkaita ja hopeisia helmiä yhdet pussit (eli 25kpl ja 100kpl). Itse mekon helmaan ompelin leveälti paljon helmiä, sifonkiin vain reunaan.
Löysin kaupasta hyvät kengät, jotka sitten ostin ja maalasin kultaisiksi. Kengät olivat ruskeaa keinonahkaa, joten maalasin ne kultaisella akryylimaalilla kahteen kertaan sudilla. Pidin kengistä hyvin paljon, haluan äkkiä päästä käyttämään niitä muulloinkin kuin cosplayssa o/

Ennen

Jälkeen

Siivet tilasin Punanaamiosta. Ne olivat hieman harvat ja harottavat, joten päätin hieman ehostaa niitä. Liimasin Tiimarista ostamiani lyhyitä sulkia lähelle siiven sisäreunoja, että ne näyttäisivät luonnollisimmille. Lisäksi liimaisin valkoisia/sateenkaarenväreissähohtavia paljetteja sinne tänne siipiin, ehkä ne heijastelevat siivistä jännästi :P Siivissä oli perus käsien ympäri menevät kuminauhakiinnitykset, mutta muokkasin niitä hieman että menevät nyt edestä. Saan kuminauhat näin mekon alle piiloon.

Ennen muutoksia

Puolivälissä

Valmiit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti