maanantai 17. syyskuuta 2012

Tracon VII

Elikkäs viimeinkin Tracon postaus. Olen jo ihan liian kauan lykännyt tämän tekemistä syystä A kiire ja B kiire :I

Pre-Con
Torstai oli aivan hektinen ja stressaava, aivan ei tapaistani. Heiluin ympäriinsä miettien kelpaako kehoani esitellä noin vähissä vaatteissa; pienet rinnat, löysäilty urheilun kanssa jadajadajada mitä kaikkia mahdollisia ajatuksia päähäni milloinkin missä vaiheessa päivää pöllähtikään. Lisäksi Ritualistin hameeseen tulevien tikarien toinen kädensija oli mennyt poikki, eikä vastaavia enää ehtisi tehdä päivän aikana. Tästä seurasinkin cosplay historiani ensimmäinen ''viimeisenä iltana cossi valmiiksi'' -hetki kun rakentelin poikaystäväni avustuksella uusia kahteen asti yöllä pienessä stressissä ja kuumeessa. Aamulla en kyennyt edes kouluun menemään, edelleen kipeänä ja kuuden herätys eivät oikein olleet itselleni sopiva yhtälö. Iltapäivällä lähdimme kuitenkin porukalla ajamaan kohti Tamperetta ja Pirkkalaa, jossa oisimme yötä vanhalla asunnollani.

At-Con
Lauantai:
Koko conin ajan oli tarkoitus viettää ritualistin puvussa, mutta se ei aivan mennyt suunnitelmien mukaisesti, sää oli liian kylmä, paleltui, jalkoihin tuli haavoja testaamattomista kengistä jne ...mainitsinko jo palelemisen? Joka tapauksessa Ritualist sai hyviä kommentteja monelta taholta. Lisäksi jopa kolme tuntematonta ihmistä otti valokuvan...ei niitä useimmiten useampi tulekkaan valokuvaamaan :PKävin vaihtamassa pukua kesken päivää, onneksi vanhalla asunnollani oli yhä vanhempia cossejani, joista valita. Missasin puvun vaihtamisen takia pukukilpailun kokonaan, mutta eipä se loppujen lopuksi haitannut. Olin kuitenkin jo aikaisemmin päivällä päässyt käymään ponimiitissä :D Illalla palasimme sopivasti iltabileisiin. Oli oikein hauskaa päästä tanssimaan rakkaimpien kanssa. Vältimme sopivasti letkajenkankin.

huomatkaa epic seinä

Sunnuntai:
Conchita keittiössä (vocaloidistit ymmärtävät vitsin)
Vaikka sunnuntai oli aurinkoisempi, en silti halunnut laittaa ritualistin pukua uudelleen. Jo pelkkä body-paint olisi vienyt mielestäni liikaa aikaa. Laitoin siis vanhan Vocaloid Meiko - Conchita -pukuni. Harmitti että oli väärä peruukki mukana, muttenhan olisi voinut arvata että palelisin hieman liikaa syyskuisessa säässä. Conchitan pukua oli hauska käyttää pitkästä aikaa, mutta ei sekään päällä pysynyt sen kauempaa kuin Ritualist edellisenä päivänä. Tällä kertaa vikana oli korsetti ja huonot rintaliivit, jotka yhdessä aiheuttivat mukavan hengenahdistuksen :D Äkkiä conista Pirkkalan keskustaan vaihtamaan pukua ja takaisin con alueelle. En halunnut missata tätäkin pukukilpailua, halusin nähdä Janin esityksen (hyvänä ystävänä, ja olinhan väsännyt sen peruukinkin). Ehdimme juuri ja juuri ajoissa katsomaan kisaa. Harmitti aivan hirveästi Janin propin särkyminen. Kilpailun jälkeen menimmekin porukalla backstagelle halaamaan tätä. Lähdimme conista kilpailun jälkeen, ja yhdeksän aikoihin lähdimme ajamaan takaisin Siperiaan.

Vaikka Traconissä kävi useampi sattumus kuin koskaan missään muussa conissa, mikään ei tuntunut haittaavan minua. Con oli oikein hauska, tapasin ystäviäni, pidimme hauskaa ja mikä parasta - intoni jatkaa cossaamista palasi vanhalle tasolleen.

Kuvaa hyvin sunnuntai illan tunnelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti