perjantai 21. syyskuuta 2012

Ritualistin sälät

Vielä kerran häiritsen Traconiin liittyvillä jutuilla. Tajusin etten kertonut läheskään mitään niistä propeista tai laukuista jotka olivat osa Ritualist -cossia.

Belt pouch ja Large Equipment Pack


Nämä kaverit tulivat oikeasti tarpeeseen Traconissa. Pienempään sain rahapussin, avaimet ja puhelimen, ja isompaan kaiken lopun kuten lisävaatteet ja ostokset. Oloni oli enimmäkseen kuin jollain merchantilla kannellessani mukanani cosplay-kirppiksellä myymiäni tavaroita.

Laukut tein juuttikankaasta ja vuorin tumman ruskeasta pellavasta, joka jäi yli ritualistin itse puvusta. Vyöt keinonahasta. Kaikki soljet ja metallihärpäkkeet löysin äitin antamien sälien seasta. Pienessä laukussa on myös hopeaksi maalattua softista, jonka ompelin kiinni käsin. Kaavat molempiin laukkuihin kehitin päästäni.

Brightclaw

Tämän wandin oli tarkoitus tulla kiinni isompaan laukkuun referoivan kuvan miekan tilalle (ritualist kun ei käytä pahemmin miekkoja :P). Lopulta kävi niin että kädessähän se kulki lähes koko conin ajan; laukusta piti kaivaa väliin mitäkin ja wand olisi ollut vain tiellä.


Replicarmoryn pojat auttoivat tämän tekemisessä. Brightclawta varten tulostettiin oikeassa koossa referenssikuvan ennen aloittamista. Sen mukaan piirrettiin finnfoamiin oikea muoto, joka leikattiin irti. Perusmuodon ollessa kunnossa leikeltiin muoto käsimäisemmäksi, kaarevaksi kouraksi. Tätä hiottiin ja gessottiin kunnes tulos oli hyvä. Seuraavaksi keppi sisään ja liimalla kiinni.


I love painting stuff! Brightclawin maalaamista varten sekoitin eri akryylivärejä saadakseni hyvän sävyn, joka vastasi kepin väriä mahdollisimman hyvin. Oikea sävy tulikin puolivahingossa ensimmäisellä yrityksellä. En halunnut clawiin selvää ja tasaista maalikerrosta. Sen sijaan maalasin pienen alueen kerrallaan, josta pyyhin suurimmat maalit pois. Eli ''wax on - wax off'' :P Maalasin clawin vain yhdellä kerroksella maalia. Tummimpiin kohtiin drybrushasin tosin vielä lisää maalia saadakseni muodot paremmin esille. Maalin kuivuttua liimasin helmen puolikkaat ja kiinnitin siteet.


Channelling Staff

Sitten on vielä tämä yksi kaveri. Sen oli tarkoitus olla Ritualistin main-weapon, joka kulkisi kädessä conin ajan. Se kuitenkin jäi tekemättä päätettyäni sen kuljettamisen olevan liian vaivalloista. Se tulee kyllä valmistumaan esim jos haluan ensi kesänä ottaa photoshoot kuvia ritualistina. Suht valmiiksi tämäkin tuli, harmi jos sen jättää nyt tässä vaiheessa tekemättä. Tällä hetkellä se näyttää aika risulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti