keskiviikko 19. syyskuuta 2012

KH Cloud - peruukki


Olin Traconiin luvannut Cidille muotoilla hänen Kingdom Hearts - Cloud Strife cossiinsa peruukin. Ajattelin ettei se sen hassumpi ole tehdä kun on jo ommeltu ja muotoiltu peruukkeja ennenkin...

Jaa, no...
Cidi oli saanut Dramirthin vanhan Cloud peruukin lainakseen, huomatkaa sana vanha. Omasta mielestäni peruukki näytti aivan kaiken maailman jumalien ja keijujen hylkäämälle luontokappaleelle joka tulisi päästää kärsimyksistään, mutta eihän sellaista kavereille sanota :P Hetken shokeeraatumisen jälkeen päätin vähintään yrittää. Kampasin, pesin, kampasin, pesin uudelleen ja kampasin vielä uudelleen. Peruukista lähti valehtelematta kolme-neljä kissan kokoista karvatuppoa, jotka majailevat nyt iloisesti kaatopaikalla. Peruukissa oli yhä kuitenkin paljon takkuisia lyhyitä kuituja. Päätin leikata suurimmat osat pois, ja näin peruukin yleisilme muuttui sileämmäksi. Ilokseni peruukista tuli kaiken jälkeen ihan käytettävän näköinen kappale.

Olin tulostanut neljästä eri kuvakulmasta olevat referenssikuvat. Lähdin peruukin kanssa liikkeelle Cloudin painovoimaa uhmaavista pystyssä olevista piikeistä, ja niiden paikkojen selvittämisestä. Aikaa Traconiin oli tässä vaiheessa vielä noin kuukausi, enkä halunnut peruukin vaan lössähtävän ennen tapahtumaa, joten päätin vain pikaisesti tupeerata piikit asentoonsa paikoilleensa. Piikit pysyivätkin pystyssä seuraavat kaksi viikkoa pelkän tupeeraamisen voimalla, kiitos niiden jäljelle jääneiden lyhyiden takkukuitujen. Pari päivää ennen Traconia muotoilin peruukin loppuun. Tupeerasin, lakkasin ja leikkasin kuituja halutusti. En edes tiedä paljonko hiuslakkaa peruukkin upposi, mutta ainakin pysyi muodossaan.


En ollut ihan tyytyväinen siihen mille peruukki lopulta näytti: kuitu oli pahaa, näytti takkuiselle ja kökköiselle jne. Mielestäni se näytti kaukaa katsottuna ihan kivalle. Cidi oli kuitenkin tyytyväinen ja se on tärkeintä. Mieltäni kohotti se että Dramirthin mukaan tekemäni oli parempi kuin hänen cossissaan ollut ammattikampaajan tekemät Cloudin hiukset. Kaiken kaikkiaan peruukin muotoilu oli hauskaa. Opinpahan arvostamaan peruukkeja eri tavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti