maanantai 27. elokuuta 2012

FabFab

Joku fyysikko saa selittää miten tähän pieneen pakettiin mahtui 18,5m kangasta...
Ajattelin kertoa teille jostain, vaikken pahasti tykkääkkään mainostaa. Olin pitkän aikaa epävarma uskallanko tilata kankaita netistä tai tyyliin postiluotteloista. Sain kuitenkin kuulla tästä yhdestä paikasta ja päätin kokeilla. Paikasta sai tilattua 5 koepalaa kuussa ilmaiseksi, joten pahempaa riskiä tai yllätyksiäkään ei tulisi kun saisi testata kangasta ennen kuin tilaisi. Lisäksi saisin alan opiskelijana 10% alennuksen kankaista, joita ei alkujaankaan oltu hinnalla pilattu.

Lukan kankaat
Kyseessä on siis Kangastori eli FabulousFabrics, tuttavallisemmin (ja kuten tilitiedoissa tulee lukemaan) FabFab. Tilasin aikoinani Lukan kimono-kankaat myös täältä. Nyt viimeksi tilasin kolmen cossin kankaat samalla kertaa eikä hintaa tullut kuin hieman reilut 50e. Nyt sain iloisena tänään tuon kyseisen paketin o/ Paikan huonoihin puoliin kuuluu siis vaihteleva toimitusaika, joka on siitä seittemästä päivästä yli pariin viikkoa. Lisäksi eksyneet DHL-miehet eivät ainakaan nopeuta pakettien perille saapumista :P ...itse kankaat ovat saapuneet itselleni hyvässä kunnossa.

...tässä se 18,5m

2 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos, KIITOS todella paljon mainostuksesta! Oli ollut tarve tilata noin 10metriä kangasta ja halvalla, ja tuoltahan löytyy tarpeeksi halpaa ja hyvännäköistä.
    Pelastit juuri henki- ja kukkaroparan. <3

    VastaaPoista