maanantai 16. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite

Ihan sopiva nimi ainakin conilla oli, FROSTBITES!!

Olin ensimmäistä kertaa mukana ryhmäcosplayssa. Ja ensimmäistä kertaa myös conissa, jossa en tuntenut lähes ketään. Suoraan sanoen pelotti hiljaa sisäisesti kuinka conissa tulee käymään. Mielessäni kävi monia vaihtoehtoja kuinka ryhmäni tulee vihaamaan minua. Ensimmäinen main-stream cosplay myös, saisin vielä kaikkien fanien vihat päälleni. 

Con viikonloppu sai arvoisensa alun kun Luffyn liivi oli jäädä kotiin o.o onneksi kämppis ahkerana pyöräili 6km juna-asemalle tuomaan sitä :'': Tajusin pian Lahteen päästyäni, että kyseessä on tosiaan talvitapahtuma, ja aloin vasta tässä kohtaa miettiä uudelleen olikohan valitsemani cosplay niin hyvä idea :'D Pihalla tuuli, oli pakkasta ja muuta mukavaa. Pidin kuitenkin päätökseni.

Ensimmäisen päivän ryhmä

Toisen päivän ryhmä

Desuconiin menin One Piece Luffyn FEM! versiona. Kaikki mitä olin kuvitellut voivan menevän huonosti ja pahasti ei mennyt. Kukaan ei ainakaan julkisesti julistanut vihaansa female versiota kohtaan :P Muutama ihminen kehui hyvää FEM!Luffy cossia, loput sanoivat että katsoivat ensin olevani Pocahontas XD Kaiken kaikkiaan conista tuli aivan mahtava. Pääsin tapaamaan monia ihmisiä ja juttelemaan heidän kanssaan. Cosplay ryhmänikin oli suurimmalti osin mukavaa porukkaa. Tapasin myös muutamia tämän blogin seuraajia, kuten MasqueCosplayn parin, heidän kanssaan oli mukava jutella :D Proppipaneelissa toimin henkisenä tukena ja assarina hyvälle ystävälleni, samalla opin lisää proppien tekemisestä. Myyntipöydiltä ei tarttunut tapansa mukaan mitään.

Pitkästä aikaa olin niin väsynyt con-viikonlopun jälkeen kuin nyt. Junaan päästyäni heivattuani tavarat hyllylle ja saatuani napit korville nukahdin lähes välittömästi. En herännyt ainoaan välikuulutukseen, vasta puolituntia ennen Joensuuta avasin silmäni. Onnistuin saamaan heti takaisin tultuani jonkin kurkku-mömmö-morso bakteerin, kämppikseltäni o-o

Jään nyt innolla odottamaan seuraavaa conia, näillä näkymin Tampere Kupliita.

1 kommentti:

 1. Mietinkin, miten ihmeessä pärjäsit niin pienissä vaatteissa. Mutta mitä Acen cossaajalta ymmärsin, sisällä oli ihan lämmin mutta ulos ei kannattanut mennä - tai siellä ei ainakaan kovin kauan pystynyt olemaan! Mitä vain muutamia jaksoja One Pieceä seuranneena, niin ainakin minusta oli onnistunut cosplay : ) Ja hienoa, että teillä oli noinkin suuri ryhmäcosplay toteutunut!

  Oli kyllä todella kiva törmätä, en tosiaan edes tajunnut Fem!Luffy cossaajan olevan Miss Mii Creationsin bloggaaja! : D Olin katsonut läpi monia blogeja ja alkanut seurata niistä muutamia hyvä, että kunhan löytyy aikaa, niin alan niitä kunnolla lukea.

  Coniviikonlopun jälkeen on kyllä aina ihan tööt. Vaikka me saimmekin nukkua suht hyvät yöunet, aika nopeasti sitä sänkyyn kuukahti. Mutta conista jäi todella hyvä fiilis, kaikesta huolimatta. Todella kivaa oli löytää uusia tuttavuuksia sieltä ^^

  Toivottavasti törmätään taas jatkossa!
  ~destine

  VastaaPoista