tiistai 6. syyskuuta 2011

Tracon the Magnificent

Tämän vuoden Tracon oli taaskin vuoden antoisin tapahtuma. Sai taas vaan kokea sen sanonnan ''ei cosplayta ilman tuskaa'' todeksi, kun sain wigcapistä nätin haavan otsaani. Ihmekkös jos oli kisapäivänä pää kipeä kun kiristi =D

 Mielestäni Salvatore the Magnificent onnistui ihmeen hyvin, ja näytti paljon referensseille. Mieleisiäni olivat myös ne kolme henkilöä jotka tunnistivat nimeltä. En uskonut heitä olevan kuin ehkä yhden, onhan Disgaea harvinaimpi pelisarja :)

Muutoksena alkuperäiseen suunnitelmaan tein siis takin uudelleen ja samoin vaihtuivat myös housut. Hattu tuli ostettua Punanaamiosta, josta sitten muokkasi oikeanlaiseksi.

 Salvatore lavalla cosplay kisassa. Tuomarit sanoivat pitävänsä etenkin aseesta (siitä lisää täällä) ja kengistä, eikä muukaan huono ollut. Kisassa ei kuitenkaan pärjätty sen pidemmälle, mutta voittajat olivatkin aika sen arvoisia.


Kokeneiden yksilökisan voittajat olivat kolmannesta sijasta ensimmäiseen Fran - FFXII, Poison Ivy - Batman Returns ja Sky-Byte - Transformers Robots in Disguise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti