torstai 22. toukokuuta 2014

herpanderpandaa

En ole kuollut enkä kadonnut, paitsi ehkä elämään, mutta löysin takaisin. Olen ollut harvinaislaatuisen inaktiivinen tämän blogin kanssa, vaikka tarvoitus ei missään nimessä ole ollut sen mukainen. Viimeisin päivitys huhtikuussa, AAGAGAGGAGAGAAAAH!!! Olen tehnyt cosseja ja ompelujuttuja, mutta ne eivät vain ole löytäneet tietään internettiin. Kaikkea muutakin jännää on tapahtunut, kuten sain uuden levelin, nyt olen lv24 human, ja onnistuin samaan kesätöitä, jopa kahdesta paikkaa. Lisäksi kamerani muistikortti ja/tai muistikortinlukijani päättivät lopettaa toimintansa tai vähintään yhteistyön tietokoneeni kanssa, jättäen minut vain pienen surkealaatuisen digikamerani kanssa kahden koittamaan ottaa kuvia, joissa kaikki eivät ole pelkkää raekuuroa.


Ehdin kärsiä jopa massiivisesta kahden päivän kestäneestä "MAAILMA VIHAA MUA!" syndrooman - mutta lopulta pakotettuna ottaa ihmisiin kontaktia se meni ohi. Kävin myöskin pyörähtämässä valintakokeessa siinä samaisessa koulussa, josta valmistuin vaatetusompelijaksi, mutta tällä kertaa alana oli Artesaani, tekstiili- ja vaatetusmuotoilu. Tein sinne ältsin siistin ennakkotehtävän, ehkä kerron siitä seuraavassa postauksessa.

Sitten ilmoitusluontoisiin asioihin, aiheena Tracon ja pukukilpailu. En tule saamaan, niin paljon kuin se minua satuttakaan henkisesti myötää, suunnittelemaani Shemhazaita tehtyä sinne. Maaliskuun Kelan seikkailut jättivät minut niin pahasti jälkeen, että en usko enää ehtiväni tehdä siitä niin hyvää kuin haluaisin, joten jätän sen kesken. Nyt koitankin kehittää jotain muuta vähän vähemmän isoa mitä tuottaa Traconiin kisaan...

Että tälläistä tällä erää. Pyrin olemaan taas oma aktiivinen itseni, ja toteutan itseäni. Ensikertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti