tiistai 15. lokakuuta 2013

Cosplay - tanssiaiset

IIIIIH! Hienoin idea pitkään aikaan. Helsingissä järjestetään joulukuussa cosplay-henkiset tanssiaiset, joissa on juhlapuku pakko, mutta ei cosplayasu pakko. Aion kuitenkin taikoa itselleni ja miehekkeelle meillä jo pitkän aikaa suunnitelmissa olleet My Little Pony pahis cossit Queen Chrysalis ja King Sombra. Aluksi mietin ovatko cossit tarpeeksi juhlalliset, mutta sitten tajusin ettei ole regaalimpia cosseja kuin kuninkaalliset.


Chrysalikselle tulee pitkä mekko, samaan tapaan tehtynä kuin aikoinani tein Princess Celestian mekon. Simppeli kellohelmainen yhden palan mekko, jossa ei ole näkyvää saumaa. Aion liittää pukuun myös nuo Chrysaliksen siivet. Sombralle tulee samettiviitta, harmaa puku ja nuo armorit. Haluan niin nuo armorit siihen pukuun! Kyllä ne keskiajallakin pitivät armoreita juhlissa :D! Mitään häntiä pukuihin ei tule, saatika korvia. Sarvetkin varmaan tulevat liitetyiksi joihinkin päihin tuleviin kruunuhärpäkkeisiin.

Fiilistely kappale vielä loppuun, ihana Chrysalis~ Varoitus, kappale saattaa sisältää voimakkaita dubsteppiä sisältäviä kohtauksia, jotka eivät sovi kaikille.

2 kommenttia:

  1. Löytyisikös mistä lisätietoja noista tanssiaisista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällä hetkee löytyy ainakin Facebookista eventti, hakupalkkiin kun kirjoittaa "cosplay tanssiaiset" pitäisi löytyä :)

      Poista