lauantai 21. syyskuuta 2013

Uusi banner ja muuta pahistelua

Olin jo pitkään halunnut vaihtaa banneriania johonkin tämän vuoden cossi-aiheiseen, mutta Traconiin asti mentiin kunnes tuli vastaan itselleni "kelpaava" kuva. Edellinen banner Lukasta oli kyllä hieno, mutta kun Luka oli viime vuoden cossi niin minä vaihtaa se :'':

vanha banner
Sitten muihin asioihin. Iskikö conirutto kehenkään muuhun :D? Itselläni on yhä Traconista juontava tauti päällä. Luulin jo kerrankin välttyneeni siltä, kun olin vielä tiistai päivällä ihan suht terve. Iltaan mennessä makasin sohvalla puolikuolleena pää täynnä mössöä. Ei mennyt ihan putkeen. Onneksi nyt koulussa jakson lopussa on paljon vapaapäiviä, saan vain möllättää sohvalla katsellen Lentotapaturmatutkintaa telkkarista.

Ensi viikolla alan (toivottavasti) aktiivisemmaksi ja ryhdyn valmistautumaan Katsudoconia varten. Olin ajatellut kokeilla onneani siellä olevassa pukukilpailussa, jossa on suosituksena kuuluttaa mukaan esitys. Se onkin aika uusi juttu itselleni, en ole koskaan esityskisannut. Aion kilpailla Ritualistilla, joka viime vuonna jäi uupumaan haluamani kilpailun Traconissa. Ritualistin asu on siis valmis, mutta aseistuksessa on puuteita. Huomasin hyvin suureksi harmikseni Brightclaw:n yhden sormen olevan kadonnut ja poikki, se pitää siis korjata. Channeling Staffia en koskaan tehnyt edes loppuun. Aseet ovat saaneet itseltani lempinimet Kourakeppi ja Harakkasauva.

1. Brightclaw 2. Channeling Staff
Koska en ole koskaan ollut esityskisassa, en ole myöskään koskaan tehnyt ääniraitaa. Se jännittääkin itseäni enemmän kuin muu: Tee esityksen ääniraita - iik, ole keskellä ostoskeskusta bikiniyläosassa keskellä lokakuuta - no problem. Tästä pääsenkin taas siihen, kuinka hienosti osaankaan valita cossit coneihin, jotka niin eivät sovi kyseessä olevaan vuodenaikaan :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti