lauantai 21. syyskuuta 2013

Keijupölyä

En saisi katsoa enää aamun lastenohjelmia, ne ovat joko haitallisia tai cosplay-innoittavia :D En ymmärrä mihin Winx-Club on päätyny viidennessä kaudessaan, uusimmat puvut ovat yhtä pahoja kuin sarjassa käytetty 3D. Päädyin kuitenki muistelemaan niitä edellisempiä transformaatiota joista pidin.

Niin paljon glitteriä!
Eli hahmo Bloom:in kolme transformaatiota eri kausilta. Vasemmalta oikealle Enchantrix, Sophix ja Harmonix. Bloom on itselleni väreiltään sopivin hahmo, vaikka Flora onkin niin sanotusti suosikkini sarjassa (Bloom on kakkonen). En kuitenkaan huvitu ajatusesta fullbody-rusketusta enää kokeiltuani sitä Princess Yuen kanssa. Liian sotkuista :D!

En osaa sanoa, milloin tai missä cossaisin kyseistä hahmoa, tai edes että millä puvulla. Ajattelinkin ainakin pukuvalinnoissa kysyä teiltä lukijoilta mielipidettä.

2 kommenttia:

  1. Muitakin Winx-intoilijoita! :DD Itse olen tekemässä Icya vuoden 2015 Frostbiteen (kyllä, suunnitelmani ovat niinkin pitkällä).. ^^ Ja tältä suunnalta mielipide on tuo Harmonix c:

    VastaaPoista
  2. Winx-club<3 Oli muunnoin lempiohjelma ja vieläkin löytyy hyllystä tarrakeräilylehti :DD Tästä olisi nii siistiä saada ryhmä *w* Count me in! :DD

    VastaaPoista