lauantai 1. kesäkuuta 2013

Jon Snow

Ensimmäinen lupaamistani Game of Thrones cosseista on valmis. Tämä olikin helpoin, sillä tarvitsi tehdä vain paita. Viitta, housut yms löytyi jo valmiiksi.


Fiilistely/ideakuvia

Mieheke halusi nimenomaan kirjoissa olevan Jon Snown, eikä Kit Harringtonin sarjassa olevaa Jonia. Näin ollen malli oli paljon vapaampi...kunhan oli mustaa mustalla mustan kanssa :P Tarkoitus olikin etsiä kirppareilta mustaa nahkatakkia, mutta takkien sijaan löytyi Annen varastosta naisten nahkahousut, jotka päätyivät paidan materiaaleiksi. Housuista ei kuitenkaan riittänyt kuin etukappaleisiin ja hihoihin, joten purin rakkaan Ashlotteni materiaaleiksi (sniff).

Kaavakin oli lähes valmis kun hyödynsin jo olemassa olevaa larp-paidan kaavaa. Muutin vain hihat lyhyemmiksi ja taakse keskelle selkää uuden kappaleen. Paita pysyy kiinni piilossa olevilla neppareilla, sekä näkyvillä lukkojutuilla. Vaikeinta paidassa oli löytää ompelukone joka ompeli tätä harvinaisen "tahmeaa" keinonahkaa. Omani ei suostunut ja koulun koneet jumittivat kanssa, mutta vähemmän. Onnistuin lopulta koulun koneilla (onneksi) kun lisäsin sisäpuolelle käänteisiin nurjapuoliset keinonahkakaitaleet.

 Mies oli tyytyväinen paitaansa :)

1 kommentti:

  1. Oih! Hiemankos odotan että nään Danny cossisi! Itse en ole vieläkään päättänyt minkä hänen puvuista teen... vaihdan kokoajan mielipidettä...

    VastaaPoista