lauantai 8. kesäkuuta 2013

Aikuisviihdemateriaalia

Eli siis Walpurgiksen alusvaatteet kyseessä. Tarkoitukseni oli ottaa kuva korsetista ja alushameesta päälläni, mutta mielestäni se meni jo liian aikuisviihdemateriaalin puolelle korsetista pursuavien rintojen ja hyvin lyhyen alushameen kanssa. Joten joudutte tyytymään matolla otettuihin kuviin :D


Korsetti kokonaan valmis. Loppujen lopuksi korsettia olikin kiva tehdä, vaikka se söikin useamman ompelukoneen neulan. Jouduin kaventamaan takaa korsettia pari luun väliä, sillä se osoittautuikin liian löysäksi. Nauhoitus tuli eteen, sillä se on helpompi itselleni sitoa kiinni kuin takana oleva. Nippusiteet toimivat ihan mielettömän hyvin, korsetti on todella tukeva. Ja tekee mikä on tarkoituskin, eli nostaa rinnat kohti taivasta samalla litistäen koko muuta kehoa. Onneksi päälimekossa tulee rinnuksille pitsiä, joka peittää pornahtavat efektit :P Korsetti kokonaisuudessaan ei maksanut kuin aikaa ja noin 5€, sillä kaikki kangasmateriaali löytyi kaapista.


Alushame on niin ikään valmis, eikä sekään maksanut kuin pari euroa tylleistä. Kierrätin Ashloten alusmekon leikkaamalla irti helman, johon lisäsin muutaman kerroksen lisää, ja paljon tylliä väliin, vyötäröllä nauhakuja. Takana on useampi kerros kuin edessä, sillä takana tarvitaan mekkoa varten enemmän nostetta. Saatan lisätä vielä tyllikerroksia, mutta sen tarpeen tiedän vasta kun on itse päälimekko tehty. Haluaisin vielä kokeilla krinoliinin tekemistä, mutta en ole vielä päässyt ideaa pidemmälle.

Vanha alusmekko

2 kommenttia:

  1. Korsetoi tyyny niin saa ehkä hieman parempaa kuvaa, millainen korsetti kyseessä. Erittäin onnistuneelta näyttänee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, en ees miettiny tota. ottanen tyynykuvan tässä lähipäivinä :)

      Poista