keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

En tiedä teistä, mutta

...minä mietin ihan harvinaisen usein, minkä takia käytän cosplayin tekemisessä niin paljon aikaa sellaisiin asioihin, joita kukaan tuskin tulee edes huomaamaan, ellei katso oikein tarkkaan. Tai minkä takia haluan käyttää aikaani sellaisen kanssa, jossa heikommilla menee mentaliteetti rikki. Tälläisiä ovat olleet muun muassa Celestian helman helmien (viikon lattialla istuminen ja) ompeleminen ja aurinkojen kultaiset maalatut reunat. Toissa viikolla rullasin Grim Reaper cossiinii helmiä pahvista. Kahdeksan tunnin jälkeen sitä tehtyäni putkeen päätin viimein saaneeni tarpeeksi :P Jatkoin samalla aiheella tehden nyt pari päivää Ritualistille helmiä, paperista. Ja sitten mietin miksi on usein selkä kipeä. I just don't know what went wrong :D!

Ei niitä oikeasti kukaan edes huomaa :I

Toinen juttu, mihin käytän paljon aikaa, on peruukit ja niiden muotoilu. Celestialle rakensin sen kokonaan käyttäen yhteensä 2 päivää, Lukan peruukin muotoiluun meni puolestaan 8-10h. Aika paljon aikaa! Mutta pidän siitä hommasta. Paljon. Olen huomannut omaavani hyvän hahmotuskyvyn ja intuition when it comes to wigs. Ennen Desuconia Saaraz pyysi minulta apua Uminekon Beatricen peruukin kanssa. Autoin häntä mielelläni :) Keksin nopeasti yhden tavan miten saada se tehtyä. Tein itse kokeilun ja samalla otin hänelle kuvia ja kirjoitin tutorialin. Aikaa meni pikaisesti ilman hiulakalla taiteilua 2h. Olen luvannut myös Cidille auttavani häntä yhden peruukkinsa kanssa, ja paria muutakin ihmistä....

Tälle se sitten näytti. Tuli vähän liian alas sykerö, mutta muuten hyvä :)
Riippumatta siitä, miten paljon aikaa käytän pukujeni ja cosplay related asioiden tekemiseen, nautin siitä. Ainakin toivottavasti. Oloni on aivan mahtava saatuani jonkun puvun valmiiksi. Samalla se on vähän surullinen, sillä puku on valmis, eikä enää tarvitse sen suhteen huomiotani. Ehkä siksi teen useampia pukuja yhtä aikaa, on joku mistä jatkaa yhden valmistuttua. Nyt teen poikkeuksellisesti vain Ritualistia, Grimin kanssa kun olen vain vähän jumissa sen kauluksen kanssa. En ole löytänyt mistään sopivaa karvakangasta. Tai itseasissa, löysin erään online sellerin, jolla oli juuri täydellistä tekoturkista, mutta 25£ postituskulut eivät oikein innosta. Saattaa jäädä siihen että ostan vaalean turkin ja värjään itse. Silloin kun jatkan Grimiä siis. Nyt pelkään että kyllästyn Ritualistin tekemiseen, vaikka se on jo niin lähellä ollakseen valmis. Yritänkin kieltää etten alkaisi tehdä mitään muuta samaan aikaan, että tämä olisi varmana valmis conien tullessa.

Dat Fur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti