lauantai 20. elokuuta 2011

Lisää Salvatore Projektista


Nyt olen viimeistellyt housut ja saanut valmiiksi huivin ja kengät Salvatore the Magnificent cosplayhini. Housujen kaavana toimi omat shortsini, joiden mukaan piirsin mallin. Housut pysyvät ylhäällä leveällä kuminauhalla. Huivi on kolmionmuotoinen, kuten kuuluukin asiaan.


Kenkiin tein jatkovarret samasta kankaasta kuin muunkin puvun, ja ne pitävät muotonsa (eli pysyvät pystyssä) paksun tukikankaan ja vuorikankaan avulla. Kengät sujautetaan jatkovarsiin sisäkautta ennen pukemista jalkaan, ja pysyvät paikoillaan pohjassa olevalla kuminauhalla. Soljet olivat alunperin kauniin ruskeat, mutta spray -maalasin ne kultaisiksi.


Vielä kesken on hattu. Yritin värjätä sitä, mutta väri ei tarttunut tasaisesti kaikkialle vaan hattuun jäi sinertävä läntti. Koko hattu muutenkin näyttää enemmän siniselle kuin mustalle. Värjään hatun uudelleen, mutta jos väri ei jää pitää hankkia toinen hattu. Lepakko-otuksen pyöreä osa on pahvia, jonka päälle on ommeltu tukikankainen naama. Siivet on ommeltu erikseen kiinni naamaan takapuolelle. Tarkoitus olisi kiinnittää se sitten hattuun yhdessä punainen nauhan ja kultaisten soirojen kanssa, mutta ei ennen kuin hattu on musta.Ase on kanssa hyvällä mallilla. Sen tekee minulle kämppikseni {ihanaa kun on joku toinen hoitamassa tikkuiset jutut =} Hän irroitti aseen alkuperäisen kahvan ja muotoili vanerista oikeassa kulmassa olevan uuden kahvan, jonka hän liimasi ja ruuvasi kiinni. Lisäksi hän muokkasi liipaisinsuojuksen. Aseen kahva pitää vielä muotoilla loppuun, ja kiinnittää siivekkeet aseen sivuille. Sitten sen voi maalata kultaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti