sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Orihime Inoue Arrancar

Sain viime vuoden puolella kaverini kaverilta pyynnön tehdä hänelle cosplayn. En tiennyt mikä puku tai mihin aikaan sen pitäisi olla valmis, mutta otin sen kuitenkin suurempia ajattelematta vastaan. Myöhemmin selvisi, että hän halusi Bleachin Orihime Inouen Arrancar-puvun Kawaconiin. Olin hyvin mielissäni, että oli jo näin aikasessa ottanut yhteyttä. Itselläni tämä vuosi on hyvinkin työntäyteinen niin omien kuin muidenkin pukujen kanssa.

Kävimme miittaamassa kahvilassa, jossa selvitin hänen toiveensa, selitin erilaisia ratkaisuja liittyen pukuun jne muita perus juttuja. Pukuun tekisin takin ja mekon, hakama-housut häneltä itseltään jo löytyi kaapista edellisen Arrancar cossinsa ansiosta. Pari päivää myöhemmin otin hänestä mitat ja aloin kehitellä kaavoja. Kaavoittaminen oli taas hauskaa, vaikka esim tuo puhvihiha tulikin aika leikkaa-liimaa-askartele projektiksi. Kaavoista tein puuvillaproton, jota sovittaessa sain puvusta istuvan.

Kävimme Eurokankaassa ostamassa sopivat kankaat, ja aloitin itse puvun ompelun. Nyt puvusta olen tehnyt takin ja mekon vuorittamattomat osiot. Haluan sovituttaa pukua vielä ennen kuin alan vuorittaa ja ommella kanttauksia. Näemmekin ensi viikolla näissä merkeissä. Päivittelen tästä aiheesta lisää sitten :)

 Takki, ja takki & mekko nukella

Puhvihihan kaava :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti