perjantai 22. helmikuuta 2013

Cosplay suunnitelmat 2013

Kerron tässä tulevista suunnitelmista tälle vuodelle, jotka ovat tapahtumassa. Myös muita on mahdollisesti tulossa, mutta en ainakaan vielä osaa päättää niistä tarkemmin.

Animecon: Walpurgis no Yoru - Puella Magi Madoka Magica

Osasin kanavoida aikaisemman Madoka innostukseni pois päin alaikäisistä taikatytöistä, ja suuntasin kiinnostukseni sarjan noitiin. Tarkemmin ottaen Walpurgiin. Taivaalla ylösalaisin leijuva noita kiinnostaa itseäni sen mahdollisestikkin hyvin haasteellisen ratas-systeemin takia. Mietin tästä myös Animeconiin kisacossia, riippuen kuinka saan kokeiltua rattaiden onnistumista


Ropecon: Daenerys Targaryen - Game of Thrones

Annea kiinnosti cossia Cerceitä ropeconissa, ja itse innostuin menemään mukaan Danina. Sitten kun joukkoon vielä otettiin mukaan molempien miehet enemmän tai vähemmän omasta halustaan, saimme aikaan neljän hengen Game of Thrones ryhmän koostuen Cercei ja Jaime Lannistereista, Daeneryksestä ja Jon Snowsta. Anne ei ole vielä varma minkä puvun tarkkalleen olisi tekemässä. Itse osaan sanoa haluavani Danin hääpuvun.


Tracon: Bloody Mary - Trinity Blood

Tätä olen suunnitellut jo usemaan vuoden. Trinity Blood on suosikki mangani, ja Mary on suosikki hahmoni. Lisäksi, UNIFORMU! Ehdotin kisacossi jos vaikka saisin tänä vuonna ilmoittautumisesta läpi. Tässä ei ainakaan ole koristelun tai yksityiskohtien puutetta.


1 kommentti:

  1. Ihanaa :)! Odotan innolla sun nakemista Danina :). Mut itse kylla tykkaan khaleesi tyyppisista nahka-asuista. Kanssa 2. tuotantokaudella oli ksi kaunis turkoosi mekko.

    Ens kuun lopussa alkaa jo uus tuokkari. Pitaa saada siis kirja loppuun :).

    VastaaPoista