perjantai 13. heinäkuuta 2012

Feeling Pinkieeen

Huomennahan on jo Animecon, minne aika katosi?

Well, mennään ajassa viikko taaksepäin. Olin Kawaconin aikana päättänyt mennä Aconiin MLP cossissa, johtuen siellä olevasta bronymiitistä. Jäljelle jäi kuitenkin vielä päätettäväksi otanko Celestian vai Pinkien mukaan. Celestia olisi itselleni mieluisampi ja mielenkiintoisempi, mutta sen kanssa joutuisin kuljettamaan paljohkosti tavaraa. Pinkie olisi puolestaan taas kaappicossi, ja simppeli, mutta enpähän joutuisi kuljettamaan mukanani mitään hassumpaa kuin pari juttua. Kun päätin/sain tietää pääseväni käymään Oulussa suoraan Aconin jälkeen päädyin tulokseen että menen Pinkiellä coniin. Pääsisin harvinaisen helpolla...tai sitten en x)

En halunnut ottaa vain kaapista samaa vaaleanpunaista paitaa, joka Kawaan mennessä vedettiin päälle viime hetken päätöksen voimalla. Lähdin siis käymään kaupassa metsästämään pinkkiä paitaa, suunnitelmissa myös painaa siihen Pinkien cutie-mark.  Hyvin harvinaista itseni kohdalla on olla kaupassa etsimässä muita kuin valkoisia vaatteita, joihin olen tottunut ja pitäytynyt. Kiersin varmaan kaikki Joensuun kaupat läpi. Lopulta aloin pääni sisällä laulella ylistyslauluja pinkille värille ja vaatteille ''pinkkii, pinkkipinkkipinkkiiiiii~ oooh pinkit shortsiiiiit'' ja skannasin taitavasti kaikki maailman värikkäät vaatteet. Onneksi perfektionismini pelasti monessa paikassa aivojeni sanovan ''väärä sävy''. Näin ostin VAIN pinkin paidan, pinkin laukun ja vaaleanvihreät kengät cossiini. Sekä valkoiset shortsit jotka päätin värjätä pinkillä. Kävin vaatekauppojen lisäksi kävin ostamassa mm softista. Halusin tehdä paremmin hiuksissani olleet ilmapallopinnit. Ei siis paperia tällä kertaa.

Kotona värjättyäni shortsit, huomasin ilokseni niissä olevan tummanpinkkejä täpliä juuri niillä kriittisillä alueilla, joihin naiset pelkäävät saavansa tahroja tiettyyn aikaan kuukaudesta. En tajua MITEN se onnistui... Onneksi kaverini ehdotti niiden uudelleen pesemistä, sinnehän ne pilkutkin katosivat. Nyt kuitenkin katsottuani säätiedotusta en taida olla laittamassa shortseja jalkaani. Nnno, ainakin omistan jotain värikästä :P

Itse paidan kuvion painamista varten piirsin paperikaavion ja tarkoituksena käyttää koulussa kankaanpainannankurssilla tekemääni seulaa. Hyvä suunnitelma. Ainoa vika oli ostamani maali. Vaikka purkissa lukikin 'painovalmis väri', taisin löytää sen ainoan purkin, jonka maali oli päässyt jähmettymään. Tulos: seula tukossa, paperikaava kiinni seulassa, painojälki kökköistä...onneksi kokeilin testikankaalle ennen paidan painamista. Pesinkin seulan ja samalla tuhoutui paperikaavio. En toista ruvennut tekemään, sen sijaan tein softiksesta ilmapalloleimasimen ja käytin sitä. Pallojen narut maalasin käsin.

kaunis ja kokkareinen
                 
lopputulos kuitenkin onnistui
  
Kuten jo mainitsin, tein hiuksiin tulevat koristeet softiksesta. Huomasin ilokseni sen olevan harvinaisen helppoa maalattavaa, eikä siihen jäänyt edes sudin vetoja näkyviin. Tein klipsi-pinnin kolmella ilmapallolla, ja kaksi erillistä ilmapalloa. Kenkiäkään en osannut jättää sellaisiksi kuin kaupassa olivat. Oli pakko piirtää niihin kangastussilla pinkkejä polka-pisteitä x)


Aion muuten aconissa jatkaa samalla linjalla kuin Kawaconissa ja soittaa bronymusiikkia kaikkien iloksi. Tarkoituksenani on pitää kivaa conissa ilman että stressaan cossista tai kisaamisesta tai muusta esiintymiseen liittyvästä pätkääkään. Joskus tälläiset helpot cossit on hyviä tyhjäämään mielen. Eilen sain valmiiksi Ritualistin viimeiset hameeseen tulevat korut. Olen tehnyt sitä siis tässä koko ajan, en vain saa aikaan postattua aiheesta. Ehkä Aconin jälkeen kun palaan Oulusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti