tiistai 24. heinäkuuta 2012

Animecon IX

Kärsikää kanssani, tästä tulee pitkä postaus. Pahoittelen ensin ehkä hieman myöhäistä ajoitustani, mutta olin edellisen viikon Oulussa enkä pahemmin siellä blogeja ajatellut :P Joka tapauksessa seuraava video on hyvä kuvaus menneestä conista, kiitos kuvaajalle. Pääsin itsekkin siihen kun random Jokeri videokameran kanssa hyppäsi eteeni kun olin joraamassa.


Lähdimme jo perjantaina Siilinjärvelle 5+1kissa porukallamme Kaisan vanhemmille. Siellä olisi helppo aamulla laittaa cossit päälle ja ajaa Kuopioon, ja näinhän me teimmekin. Conialueella oli jo aamulla sinne päästessämme valtavasti porukkaa, sisällä vielä enemmän. Onneksi olin ostanut oman lippuni ennakkoon, toisin kuin Ile, joka meni jonon jatkeeksi, Petro meni seuraksi. Meninkin pukukopeille avustamaan Kaisaa, ja Ziaa joka sattui samaan aikaan paikalle. Ekaa kertaa sain cosplaymammailla, ihiihihi~ Kaisan ja Urhon mennessä hoitamaan pukukilpailu juttujansa palloilimme Ilkan ja Petron kanssa conialueella. Sain viimein jo kauan haaveilemani klamydia-pehmolelun Söpöt Pöpöt-pöydältä. Lupaamani mukaan otin mukaani kannettavan soittimeni ja soitin ponimusiikkia aina missä kävinkään. Joten jos jossain kuulit hämärää jumputusta, olin lähistöllä.

Foliohattupaja oli ihan paras, halusin käydä siellä jo kun ensimmäisen kerran luin Aconin ohjelmalistan netistä kauan aikaa ennen conia, kuten myös illalla pidetty Ponimiitti, jossa oli hirveän paljon väkeä. Yli puolet olivat ehtineet lähteä ennen kuin kuva otettiin (kuvaaja Petri Haikonen). Kolmas oli tietenkin cosplaykisa. Vaikka koitin koko kisan ajan pitää kurissa sisäisen cosplay-natsini, sain silti sanottua juttuja mm hameen helmoista roikkuvista langoista :I Istuimme hieman alle puolessa väliä penkkirivejä, jännä että näin edes ne... ONNEKSI tulen tuskin koskaan olemaan cosplaytuomarina x'D Itse en siis ollut taaskaan kisaamassa, kannustin Kaisaa ja Urhoa. Täytyy sanoa että heillä oli hienot esitykset ja onnistuneet puvut, ansaitsivat saamansa voitot! Seuraavassa heidän esityksensä:Kaisa tosiaan voitti aloittelijoiden sarjan ja Urho tuli kokeneiden sarjassa kolmanneksi. Ziakin pärjäsi kisassa ja sai aloittelijoiden toisen palkinnon. Onnittelut heille! Kisan jälkeen en ehtinyt mukaan kaverieni pitämään paneeliin 'Animefanit eivät pääse taivaaseen', järjestyksen valvoja käännytti ovella pois. Pidimmekin photoshootin, tehtäväkseni jäi etsiä lisää FFX hahmoja con-alueelta. Lanvilin kanssa oli sovittu asiasta jo etukäteen. Vaikka paikalla oli monta muutakin X-cossaajia, en löytänyt kuin Wakkan. Photoshoot oli kaikin puolin hauska, saimme random encounteriksi paikalle sattuneen Masamune Daten, toisella kertaa vastuksena oli setä Laguna. Lauantai olikin mainitsemani illalla olleen ponimiitin jälkeen pulkassa. Sunnuntaina ohjelmistossa oli meillä ohjelmistossa periaatteessa vain FFFight, jossa Urho oli yksi järjestäjistä. 

Fightaajat alkavat olla mielestäni jo parempia kuin hetkeen. Oma mielipiteeni on että FFFightin taso romahti kun Visual Gay lopetti, ja samoihin aikoihin monet hyvät menivät armeijaan...mutta ei siitä sen enempää. FFFightin jälkeen kävimme syömässä ja itse lähdinkin jo kolmen jälkeen juna-asemalle, ja kohti Oulua. Minulla oli oikein hauskaa conissa, haluan pitää saman linjan tulevissakin tapahtumisssa. Varmasti jäi vaikka mitä kertomatta, mutta eihän kaikkea saa koskaan kirjoitettua. Odotan jo seuraavaa kertaa kun pääsen näkemään ystäviäni ja pitämään isompaa cossia, puhumattakaan kilpailemisesta. Loppuun vielä iso kuva omasta cossistani, sillä olenhan vain itsekeskeinen ja ihana cosplay-natsi :D


PS: olin tosiaan jo viime vuoden Aconista alkaen haaveillut isosta klamydia-pehmolelusta. Arvaatteko kuinka huvittavaa on jutella bussissa puhelimen välityksellä poikaystävän kanssa siitä kuinka on jo kauan toivonut saavansa klamydian :D Tietenkin hyvänä tyttöystävänä ilmoitin asiasta illalla ''mulla on nyt klamydia n.n''. En voisi olla onnellisempi x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti