sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Muotoiluharjoitus

Emme ole koulussa vielä päässeet tekemään muotoiluharjoituksia koko ryhmän kanssa. Osa on päässyt kokeilemaan jotain pientä, mikä on liittynyt meneillään oleviin asiakastyönä tehtäviin mekkoihin, mutta ei mitään suurivaltaista. Päätinkin kokeilla itse vähän vapaasti muotoilla käyttäen erästä 5-6 metristä sifonkipalaa, joka on vain odottanut käyttöä. Ehkä tämä tuleekin yhteen jännään cosplayhin, jota olen vähän suunnitellut tekeväni.


Ensimmäisessä kankaan pituuden keskikohta kulkee edestä rintojen alta, kiertää sitten selän kautta olkien yli, ja itse kankaan alitse, jättäen koko loppu kankaan eteen roikkumaan. Taakse siis ei jäänyt kuin se mikä kiersi selän takaa. Mielestäni ihan kiva, mutta kangas tahtoi vaan kovasti putota olilta. Lisäksi pitäisin enemmän jos kangasta olisi kaikkialla


Toisessa kokeilussa kankaan pituuden keskikohta kulki niskan takaa eteen, josta kiertää takaisin niskaan. Sidoin sen sitten nauhalla kiinni rintojen alta. Tämä oli varmaan näistä kolmesta suosikkini, kangasta oli kaikkialla, se ei pudonnut, ja laskeutui kevyesti. Oli nätti.


Kolmannessa kankaan pituuden keskikohta kulki olkien yli kaulalle, josta kankaan päiden kulmat oli solmittu ympäri, näin näytten sille että kangas on kierteellä. Mielestäni myös ihan kiva, mutta korostaa minun kehotyypilläni liikaa lantiota ja latistaa rinnanaluetta xP

Kyseinen cossi jota olen vähän suunnittelemassa on humanifikaatio My Little Ponyn Princess Celestiasta. Yes, brony here x) Olen suunnitellut tekeväni pitkän valkoisen empire-linjaisen mekon, johon saattaisin hyödyntää tätä muotoilukokeilua, en ole ollenkaan varma. Mutta varmana cossiin tulisi sarvi, siivet, kruunu, kaulakoru, kultaiset kengät ja rannekoristeet, aurinko cutie mark sekä tuollainen nelivärinen peruukki. Peruukin varmaan rakentaisin itse yhditämällä 2 moniväriperuukkia mitä olen ebayssa nähnyt siellä selaillessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti