sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kollaasi vanhoimmista cosseista

Tajusin että sitä tosiaan on olemssa muitakin cosplay pukuja, joita on joskus tullut pidettyä kuin vain nuo, jotka jo löytynevät tuolta Cosplay -osiosta. Ah, sitä ihanaa nuoruutta x')

Roy Mustang - Fullmetal Alchemist

v. 2008 Traconissa ja myöhemmin samana vuonna lukioni vappujuhlassa ystäväni Nymphetaminiacin kanssa pidettiin FMA paricosplay. Oma Roy pukuni näki con-kansan myös v.2010 Traconissa kun se pienellä ystävällismielisellä pakottamisella puettiin erään hyvin halukkaan miehen selkään =P Tiedän että hiukset eivät matchaa, mutta enpä tuolloin välittänyt vielä :'D

Lucy - Elfen Lied

 


Ainoa olemassa oleva kuva :'D olen siis tuossa tuo oikealla. Animecon 2008ssa oli muistaakseni myös neljä muuta Lucy/Nyu cossaaja, jotka siellä näin. Hiukset värjäsin itse pinkeiksi, en vielä tiennyt mitään peruukeista. Yksi ilta äidille vaan tokaisin että nyt tarvitaan pinkki hiusväri ja lyhyemmät hiukset, johon äiti vaan tokaisi tuttuun tapaan ''jos oot varma ni sitten nii'' :)

Gretel - Black Lagoon


Bakacon 2009 oli vuorossa Gretel - Hansel paricosplay ystäväni kanssa. Olin Kerttu ja hän Hannu. Tajusin tässä että kyseisestä puvusta ei ole yhden ainutta kuvaa olemassa itselläni :'J jos joku sattumalta siellä meistä kuvan ottanut sattuu tälle sivulle ja muistaa meidät kuvia otetaan mielellään vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti