torstai 13. marraskuuta 2014

Cosplay-masis

Yyyyh. Ikuisuus siitä kun olen tänne viimeksi kirjoittanut yhtään mitään, ja edellistäkin aikasempia postauksia ei pahemmin ole.


Animeconissa pidin Vanishin Visionin kanssa luennon, jossa kerroin tekeväni keskimäärin 11 pukua vuodessa. Noh, Animeconin jälkeen tulin tehneeksi melkein sen uudet 11 pukua parissa kuukaudessa enimmäkseen kavereilleni. Eräällä viikolla tein kolme mekkoa, kaksi viittaa, muutaman yläosan ja housut. E siinä että valittaisin, haluan auttaa ja tykkäänkin siitä. Saattaa vaan olla, että saatoin hieman kuluttaa itseni loppuun...No ei edes saattaa olla, ihan totta se on. Moneen kuukauteen en jaksanut tehdä yhtään mitään cosseihin tai muihin pukuihin liittyen. En myöskään jaksanut päivittää tekemiäni pukuja blogillenikaan. Iski cosplay-masis ja motivaatio oli hukassa, eikä asiaa auttanut edellisessä postauksessa kertomani 4chan-tapaus.

Vasta nyt pari päivää sitten olen alkanut saada takaisin uskoni cosplayhin, ja siihen, että voin tehdä jotain itselleni ja pitää hauskaa sen kanssa! Kuitenkin, koska kesällä tekemiäni juttuja on niin paljon, en aio kertoa jokaisesta erikseen, vaan ennemminkin postaan kuvien kautta mitä kaikkea olen väsännyt. Se saa riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti