sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Coronan loppusälät

Fuuh, viimeinen Coronan tekemiseen liittyvä postaus. Viimeinkin :D!


Coronan peruukki. Näitä on aina ihan hirveän hauska muotoilla. Käytin so lovely Salvatoren peruukkia, josta yhden ison vanutullo-kohottajan kanssa aloin kehittää Coronalle nutturaa. Coronan hiukset eivät ole mitä siisteimmät ja huolitetuimmat, tämä olikin haastellisin osa projektia kun oma siisteys-nätteys-intoilija sisälläni oli jatkuvasti haluamassa harjata kuidut suoriksi. Ison nutturan sisältä siis löytyy iso pallon muotoon väännetty kasa vanua, jonka ompelin kiinni itse peruukkiin. Loput hiukset muotoilin ja ompelin vanupallon ympärille. Muutamia lettejä tein myös.


 Käsisuojat tein vanhasta ei niin onnistuneesta keinonahkabolerosta. Leikkasin keskeltä selkää kahdet vastakkaiset kappaleet, ompelin nauhakujat ja toiseen päähän leikki-tiikeriturkista.


Sukat tein interlock-neuloksesta ja tiikeriturkiksesta. Mittasin reiden ja pohkeen ympärykseni, leikkasin kappaleet ja ompelin yhteen ilman saumavaroja. Sukan yläosaan ompelin tiikeriturkiksen ensin koneella ja rypytin käsiompeleilla.


Korun tein samasta kartongista kuin Clawinkin. Liimasin molemmille puolille saman kuun kuvan, jotta korun kääntyminen ei haittaa kuvia ottaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti