maanantai 22. lokakuuta 2012

Avatar ja prinsessaleikitOlen katsonut Avatar the Last Airbender -sarjan useasti läpi: Book 1 - neljä kertaa, viides kerta menossa, Book 2 - 2 kertaa ja Book 3 - 1,5 kertaa. Olin fani siitä hetkestä alkaen kun sarja alkoi pyöriä Junior -kanavalla silloin vuonna kivi ja keppi. Hehkuttelin bendausta koulussa ystävilleni ja heiluin vapaa-ajalla kuvitellen olevani bender. Nyt pari kuukautta sitten katsottuani kaikki jaksot putkeen innostuin uudelleen sarjasta ja sen olemuksesta. Ehkä mietin jopa jotain cossia sarjasta mutta en vain nähnyt yhdenkään päähenkilön puvun istuvan päälleni. En ennen kuin katsoin Book 1n viimeset jaksoa. Prinsessa Yue.

En ensin ollut varma mikä puvuista, Yuella on kolme eri pukua sarjassa: 118 ulkovaatteet, 119 sisävaatteet ja 120 Moon Spirit puku. Pidin kaikista. Eräänä päivänä kuitenkin tajusin voivani hyödyntää Princess Celestian mekkoa. Kääntäisin vain keskiedun taakse saaden selkäpuolelle Celestian mekon etuosan sifongin, jonka voisin vetää eteen kuin Yuella on.


Ostin Kangastorilta kolme metriä valkoista satiinia ja Eurokankaasta sopivan värisen valkoisen organza-kappaleen kilohinnoilla. Hopeista kangasta oli itselläni kotona. Pian kankaiden saapumisen jälkeen olin tehnyt kaavat hihoihin ja mekon helmakkeeseen, ja ommellut hopeisen vyön. Seuraavana ompelin ja saumuroin koulussa vielä ennen nyt päällä olevaa työssäoppimisjaksoani hihat ja helmakkeen. Hihat ja helmake eivät ole samaa paksua Duchesse-satiinia kuin Celestian mekko, mutta mielestäni se ei haittaa ollenkaan. Riippuen mistä referenssi-kuvasta katsoo, hihat ovat joko samaa tai eri väriä kuin itse mekko.

Seuraavana aion ommella hihansuihin ja helmakkeen reunaan rautalankaa ja helmiä. Rautalankaa, että saan haluamani ''jatkuvasti tuulessa heiluva'' -efektin. Ja helmiä because I can ...ja ehkä myös siksi että Celestian mekon helma on täynnä helmiä, tahdon näiden mätsäävän.

Peruukkikin on tilattu, itseasiassa kaksi. Koska Yuen hiukset ovat vaan yksinkertaisesti niin massiivisen tuuheat, päätin samantien tilata kaksi peruukkia, jotka voin yhdistää. Tämä kaikki koreus on suunnitteilla saada Frostbiteen ...taas kerran vuodenaikaan sopivin cossi. (Tässä kohtaa sisäinen pieni hipster alkoi huutaa että itseasiassa Yue on täydellinen talvicossi, koska Yue on kotoisin pohjoisilta lumimailta.)


Btw, olisin luonnollinen waterbender :P

1 kommentti:

  1. Ooo, odotan innolla tätä cossia~ Ja Yue kyllä tosiaan hahmona on aika nappivalinta Frostbiteen :)

    VastaaPoista