torstai 24. toukokuuta 2012

30 min cosplay -haaste - Tifa Lockhart

 
Olin kuullut kyseisestä kaappicosplay -haasteesta ystävältäni, kiinnostuin ja päätin itsekkin kokeilla.Valitsin hahmoksi Tifa Lockhart Final Fantasy 7sta. Voin sanoa, että oli aivan hirveän hauskaa! Aikaa itselläni meni 26 minuuttia, joista viimeiset noin viisi minuuttia menivät siihen kun koitin etsiä tummia sukkia x) Pahoittelen, kenkiä ei ole, koska en omista mitään jotka edes vähän olisivat muistuttaneet maihareita.

Säännöt by Wepi

1. Kuka tahansa halukas voi ottaa haasteen vastaan riippumatta siitä, harrastaako hän cosplayta. Kokoa kolmenkymmenen (30) minuutin aikarajan sisällä cosplay-asukokonaisuus materiaaleista, jotka löydät kotoasi.

2. Saat käyttää vaatekappaleita, peruukkeja, meikkejä ja maskeerausvälineitä. Jos olet nopea, saat myös ommella/askarrella jotakin uutta (esimerkiksi rusetin kankaasta tai propin paperista). Et saa käyttää sellaisenaan valmiita cosplay-asuja, jotka olet jo joskus tehnyt.

3. Kun olet valmis tai 30 minuuttia on kulunut, ota asustasi kuva ja laita se haasteen sääntöjen kanssa esille blogiisi. Kerro myös, kuka hahmosi on ja liitä mukaan lähdekuva.

4. Haasteen tarkoitus ei ole luoda täydellistä pukua lyhyessä ajassa, vaan testata haasteen tekijän mielikuvitusta ja pitää hauskaa.

1 kommentti:

  1. Ihan paras!!! Näyttää niin paljon tolta alkuperäiseltä että huhuh! Voitit haasteen ilman muuta ;3 Nyt tekee itekki mieli kokeilla 8D

    VastaaPoista