tiistai 24. helmikuuta 2015

Frostbite 2015

Voihan pakkaset. Frostbite on aina hauska, enkä jaksa kertoa sen hauskuudesta kovin pitkälti. Sitä varmaan lienee kukakin kuullut jo monesta eri tuutista ja tuubasta :D Pidän tämän siis hyvin lyhyenä.

Torvi
Saavuimme coniin perjantaina, mutta emme paljon muuta tehneet kuin hakeneet lippumme ovelta kellon oltua jo aika myöhä. Sen sijaan suuntana oli joku paikallinen hipsterien suosima baari, Torvi, jossa loppu ilta/yö sitten menikin. Lauantai meni koko päivän conissa Changeling the Lost-cosseissa miehekkeeni kanssa. Ei sillä, että kukaan niitä olisi tunnistanut :D Pukukisa oli hauska, alusvaatteiden riisuminen lavalla on aina plussaa - kiitos Panty&Stocking, olitte oma suosikkini. Iltabileet oli ihan parhautta, jos ei muistele tilan ahtautta ja huonoa ilmaa, joka aiheutti turhan aikaisen poistumisen :P

Pukukisaa kattomassa
Iltabileissä muiden Joensuulaisten kanssa

Sunnuntaina tapahtuma jatkui photo-shootaten meidän villihaltioita, pelaten Magic the Gathering-peliä, sekä sen pakollisen tanssipeli-kierroksen kanssa. Muutamia kuvaajia oli ihan pakko kiusata pervoilla kysymyksillä, mitä sitä luonteelleen voi, etenkään kun cossi on puolialasti. Conin loppuessa suurimman osan oltua jo lähtenyt, saimme itse huomata autostamme akun olleen loppu. Siinä sitä sitten istuttiin Sibelius-talon lattialla, puku poissa ja meikki yhä naamassa. Kiitos sille joka onnistuttiin parkkipaikalta löytämään lainaamaan meille starttikaapelia. Meinasi jo tulla paniikki Lahteen jäämisestä. Kiitos myös Järkkäri-Heikille, joka koitti meitä kovasti auttaa ja ettiä kaapeliä. Heikki on hieno mies :D!


Hauskaa oli ja uudelleen ensi vuonna! Ehkä siihen mennessä on myös kaapelit omasta takaa!


3 kommenttia:

  1. Panty and Stocking oli myös mun suosikki, tosi kivaa että ne sijoittuivat! Teki mieli alkaa tanssimaan katsomossa D-city rockin tahtiin mutta muistin sentäs hyvät käytöstavat :D Mä itse asiassa harkitsin tovin että cossaisin frostissa Stockingia, mutta päätin jättää sen myöhemmäksi kun ei Pantystakaan ollut vielä tietoa. Sen aika on kyllä sitten ensi frostissa! Ja Torvi on tämän kaupungin paras baari, käyn kylläkin yleensä vaan punk-iltamissa mutta ainahan siellä viihtyy.

    Oon tovin seurannut blogiasi ja olen viihtynyt! Kokeneempien cossaajien blogien seuraaminen on tosi inspiroivaa, itse kun olen vasta aloittelija cosplayn saralla vaikka jonkun 10 vuotta olen animeharrastuksen parissa ollut. Kiitos että jaat töitäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oow, ihana tää kommenttis :3! Tosi kiva kuulla, että tykkää mun jutuista, kiitos!

      Mitä Panty&Stockingiin tulee niin toi mun miehekkeeni innostu esityksestä sen verran, että pari jaksoa katottuaan kertoi haluavansa cossata Garderbeltiä x) ehkä tässä joskus jotain tulee iteki siltä saralta kehitettyä.

      Poista
  2. Sinut on valittu haasteeseen!
    http://masquecosplay.blogspot.fi/2015/08/10-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista